DA LI JE OVO REALNO? BAHATIM VOZAČIMA NEMA KRAJA! Muškarac sa troje dece u vozilu pravi karambol na Konjarniku! (VIDEO)

Autor:

Hronika

10.03.2024

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bahata vožnja, posebno prelaženje preko punih linija, predstavlja ozbiljan problem u saobraćaju.

DA LI JE OVO REALNO? BAHATIM VOZAČIMA NEMA KRAJA! Muškarac sa troje dece u vozilu pravi karambol na Konjarniku! (VIDEO)

Foto: printskrin/instagram/192_rs

U Beogradu se sve češće susrećemo sa problemom bahate vožnje. Vozači prelaze preko pune linije, ignorišući saobraćajna pravila i ne mareći za tuđe živote. Ova pojava postaje sve učestalija i predstavlja ozbiljan problem za bezbednost svih učesnika u saobraćaju.

Jedna od takvih slučajeva dogodila se upravo danas na Konjarniku, kada je stariji vozač koji je u automobilu bio sa troje dece, očigledno ne mareći ni za tuđe, a ni za svoj život, prešao preko pune linije i to u suprotnu traku, kako bi što pre prošao kroz gužvu.

- Stariji čovek uz viku, dreku, psovke bukvalno nas je izgurao sa jednosmernog puta na Košutnjaku (a u kolima troje dece), da bi svoju histeričnu vožnju nastavio dalje. Snimak u prilogu...pazite se ljudi - piše u poruci koja nam je stigla.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Pune linije su postavljene sa jasnim razlogom - kako bi se regulisao saobraćaj i obezbedila bezbednost svih učesnika. Međutim, mnogi vozači ignorišu ova pravila, prelazeći preko punih linija bez imalo oklevanja. Ovakvo ponašanje ne samo da ugrožava druge vozače i pešake, već stvara haos na ulicama i povećava rizik od saobraćajnih nesreća.

Bahata vožnja, posebno prelaženje preko punih linija, predstavlja ozbiljan problem u saobraćaju. Neophodno je raditi na podizanju svesti o posledicama ovakvog ponašanja, kao i sprovoditi mere koje će doprineti većoj odgovornosti u saobraćaju. Samo zajedničkim naporima vozača, institucija i društva u celini možemo stvoriti sigurnije puteve za sve učesnike u saobraćaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading