OVO JE DEVOJKA (22) KOJA JE POGINULA U STRAVIČNOJ SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI KOD NIŠA: Nije joj bilo spasa, izdahnula u bolnici! (FOTO)

Autor:

Hronika

10.03.2024

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica je živela na relaciji Beograd-Pirot, a prema rečima dede, porodica je trenutno u žalosti i nije u stanju da daje bilo kakve izjave.

OVO JE DEVOJKA (22) KOJA JE POGINULA U STRAVIČNOJ SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI KOD NIŠA: Nije joj bilo spasa, izdahnula u bolnici! (FOTO)

Foto: Facebook

V. Š.

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila nedaleko od Konjičkog kluba kod Niša, poginula je dvadesetdvogodišnja devojka Vaida Šaćiri. Osim nje, poginula je i majka povređene devojke L.A. Takođe, povrede je zadobio i I. A. (54) otac teško povređene devojke L. A, ali je u svesnom i stabilnom stanju.

Ugledna porodica iz Pirota

Tragične vesti potvrdio je deda ove ugledne porodice iz Pirota, koja ima dugogodišnji biznis sa poslastičarnicama. Porodica je živela na relaciji Beograd-Pirot, a prema rečima dede, porodica je trenutno u žalosti i nije u stanju da daje bilo kakve izjave.

Republika

Foto: Facebook

 

Nesreća na starom putu Niš - Prosek

Nesreća se dogodila u subotu oko 13.30 sati kada je vozilo "Citroen Xsara" sletelo sa kolovoza i prevrnulo se na bok. U vozilu su se nalazili članovi tročlane porodice iz Beograda, a preminula V. Š. i majka devojke su stradale u ovoj tragičnoj nesreći.


Prema izvorima, iz dokumenata koji su pronađeni kod njih, vidi se da su im prebivališta u Pirotu i Beogradu, što ukazuje na to da su se verovatno vraćali u Beograd. Još uvek se ne zna uzrok nesreće, a detalji se i dalje utvrđuju. Takođe, ne isključuje se mogućnost da je uzrok nesreće bio tehnički problem na automobilu. Vozač "Citroena" I. L. će biti ispitan povodom ovog tragičnog događaja.

Nadamo se da će istražne vlasti uspeti da rasvetle sve činjenice i da će porodica pronaći snagu da prebrodi ovu tešku situaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading