ŠOKANTNA IZJAVA MAJKA DŽEJMSA! UBIO BI Vasilisa Spanulisa, a Teodosić mu se DOPADA!

Autor:

Sport

10.03.2024

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teške reči, ali to mu je u karakteru.

ŠOKANTNA IZJAVA MAJKA DŽEJMSA! UBIO BI Vasilisa Spanulisa, a Teodosić mu se DOPADA!

Foto: Euroleague.net

Košarkaš Monaka, Majk Džejms, postao je rekorder po broju postignutih poena u Evroligi na meču sa Crvenom zvezdom. Sa svojih 20 poena, stigao je do impozantne brojke od 4,464 koševa, i tako prestigao Vasilisa Spanulisa na večnoj listi strelaca. 

 U jednoj od nedavnih izjava, govorio je o hipotetičkom susretu jedan na jedan protiv Spanulisa, i naveo je da smatra kako ne bi imao problema da savlada Grka. 

- Jedan na jedan? Verovatno bih ga ubio, ali ne zato što je loš ili bilo šta takvog tima, već zato što sam ja više jedan na jedan igrač. On je manilupisao pik en rol igrom veoma dobro, dolazio do prostora za šuteve na preuzimanjima. Jedan na jedan je više moj način igre. On nije izdvajao ljude da igraju jedan na jedan, kao što ja radim, tako da, to je jednostavno više moja stvar -  rekao je Džejms.

Foto: Euroleague.net

Majk Džejms

Potom se dotakao nekih drugih tema, poput svojih omiljenih evroligaških igrača. 

- Kada sam stigao, sviđali su mi se Serhio Ljulj, Nando De Kolo, Miloš Teodosić, Kit Lengford, Tajris Rajs, Makolm Dilejni... Što sam se više privikavao na ligu, tako sam sve više uživao u igrama Spanulisa koji je sjajan za gledanje. Dijamantidis je takođe bio neverovatan - izjavio je Džejms. 

Za kraj je prokomentarisao odnos evropske i NBA košarke. 

- S ozbirom kakva je dinamika napravljena u Evropi, zbog pravila, manjeg terena, činjenice da nema tri defanzivne skunde, sama ideja postizanja poena u Evroligi je teža, zato što se igra više fizički, kako vam pravila dozvoljavaju. Tako da, iz tih aspekata, da, teže je -  zaključio je Majk Džejms.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading