SVAKAKVA SU MIŠLJENJA O MAJKU DŽEJMSU! Košarkaš Zvezde govorio o Amerikancu pred Monako!

Autor: M. M.

Sport

06.03.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel 28. kola Evrolige je u četvrtak od 19.00.

SVAKAKVA SU MIŠLJENJA O MAJKU DŽEJMSU! Košarkaš Zvezde govorio o Amerikancu pred Monako!

Foto: Starsport

Majk Džejms

Košarkaši Crvene zvezde će u okviru 28. kola Evrolige odmeriti snage sa Monakom, a pomenuti meč mogao bi da obeleži Majk Džejms.

Američki košarkaš dosad je ubacio 4.444 poena, a nedostaje mu još 11 kako bi pretekao Vasilisa Spanulisa, legendu grčke košarke, koji vodi na listi najboljih strelaca u istoriji Evrolige.

Pred gostovanje crveno-belih, koje je na programu u četvrtak od 19 časova, govorio je Luka Mitrović.

- Svakakva su mišljenja o Majku Džejmsu, ali jedno je sigurno - reč je o sjajnom igraču. Čini mi se da se ove godine najviže stavio u službu ekipe, Monako igra zaista dobro i mislim da imaju potencijal za najviši plasman - kaže Mitrović za Sportklub i dodaje:

Foto: Evroliga

Mitrović

- Taj rekord će pasti u nekom momentu, da li će to biti protiv nas ili nekog drugog, to nas ne treba da zanima.

U ekspediciji tima sa Malog Kalemegdana će se naći 11 igrača. Van stroja su pored Miloša Teodosića, Nikole Topića i Treja Tompkinsa još Dejan Davidovac i Dalibor Ilić.

- Nije prvi put da se susrećemo sa takvim nekim problemima ove sezone. Već je ekipa doneke navikla na to. Bilo je utakmica kada smo se adaptirali i kada su igrači igrali na nekim pozicijama, koje nisu njihove primarne. Ne sumnjam da ćemo nadomestiti odsustvo tih momaka, kojih neće biti - rekao je jedan od najboljih igrača Zvezde Luka Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading