GRK U OGROMNOM PROBLEMU! Zvezda DESETKOVANA putuje u Monako!

Autor:

Sport

06.03.2024

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli drastično oslabljeni protiv "kneževa".

GRK U OGROMNOM PROBLEMU! Zvezda DESETKOVANA putuje u Monako!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde idu na megdan Monaku u okviru 28. kola Evrolige (četvrtak od 19 časova), a kadrovska situacija u srpskom šampionu je daleko od idilične.

Četa Janisa Sferopulosa ide na gostovanje Obradovićevim "kneževima" lišena pomoći Miloša Teodosića, Nikole Topića, Treja Tompkinsa, Dejana Davidovca i Dalibora Ilića.


Nikola Topić ne žuri sa povratkom, Trej Tompkins još nije spreman, Dejan Davidovac je nedavno postao otac, Dalibor Ilić ima problem sa virusom.

Od ranije je klub s Malog Kalemegdana potvrdio da se neće žuriti ni sa povratkom Miloša Teodosića, koji je rizikovao povredu igrajući "rovit" finale Kupa Radivoja Koraća.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Davidovac i Janis Sferopulos

Crvena zvezda je trenutno na 16. poziciji evroligaške tabele, sa bilansom od 10 pobeda i 17 poraza, dok Monako zauzima četvrto mesto, sa obrnutim ciframa. Naime, izabranici Saše Obradovića su na skoru od 17 trijumfa i 10 neuspeha.

Ovom prilikom, potvrđena je i informacija da će osvajač nacionalog kupa dočekati Krku iz Novog Mesta u hali "Aleksandar Nikolić", okviru 22. kola AdmiralBet ABA lige. Taj meč igra se u nedelju u 19 časova.

Podsetimo, Crvena zvezda je u prošlom kolu Evrolige poražena u Minhenu od Bajerna (66:74), s druge strane, "kneževi" su iznenadili Barselonu u Blau Grani i slavili rezultatom 77:67.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading