LOŠE VESTI ZA SFEROPULOSA! Zvezda na Bajern bez NAJBOLJEG!

Autor:

Sport

28.02.2024

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli u teškoj situaciji pred gostovanje u Minhenu.

LOŠE VESTI ZA SFEROPULOSA! Zvezda na Bajern bez NAJBOLJEG!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde se u petak vraćaju obavezama na evroligaškoj sceni, ali će biti oslabljeni za meč protiv Bajerna iz Minhena.

Naime, ključni igrač Miloš Teodosić i dalje se oporavlja od povrede skočnog zgloba koju je zadobio još početkom januara. Iako je pokušavao da igra pod terapijama, povreda nije potpuno zalečena, pa je gotovo izvesno da neće biti u sastavu za ovaj susret.

Trenutno, Crvena zvezda se nalazi na 16. mestu na tabeli Evrolige, sa skorom 10 pobeda i 16 poraza. Tim ima teoretske šanse da se plasira u plej-in fazu, ali za to će morati da ostvari dobre rezultate u preostalim utakmicama. Meč protiv Bajerna će biti posebno izazovan bez Teodosića, s obzirom na to koliku ulogu ima u ekipi ove sezone.

Foto: Starsport

Miloš Teodosić

Miloš Teodosić je ove sezone bio ključni igrač Crvene zvezde, prosečno postižući 10 poena, 2,1 skok i 5,7 asistencija po meču u Evroligi. On je takođe bio MVP Kupa Radivoja Koraća, gde je imao značajan doprinos u osvajanju trofeja. Međutim, i taj meč je odigrao sa nedovoljno zalečenom povredom, pokazujući posvećenost timu i želju za pobedom.

Utakmica protiv Bajerna je "biti il' ne biti" za Crvenu zvezdu, koja će se truditi uprkos izostanku Teodosića ostvari važnu pobedu u borbi za plej-in fazu Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading