MUŠKARCI IMATE PROBLEM SA PRERANIM "ZAVRŠETKOM" U KREVETU? Ne brinite, DOKTOR savetuje ovo!

Autor: M.O.

Lifestyle

28.02.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma je važno da se ne nervirate u tom momentu, duboko udahnite.

MUŠKARCI IMATE PROBLEM SA PRERANIM "ZAVRŠETKOM" U KREVETU? Ne brinite, DOKTOR savetuje ovo!

Foto: Shuttestock

Mnogi muškarci se suočavaju sa ogromnim problemom u krevetu. Koliko god da su poželjni i dobri u svom "poslu", situacija sa prevremenom ejakulacijom je veoma neprijatna. 

Zabluda je da se ovo događa mlađima 

Ovaj problem nije rezervisan samo za mlađe muškarce, već može pogoditi svakog bez obzira na godine. Definiše se kao vrhunac koji nastupa u roku od 60 sekundi nakon penetracije, a razlozi za njeno javljanje mogu biti raznoliki.

Vreme je da uzmete stvar u svoje ruke i rešite ovu situaciju. Najgore od svega što možete da uradite jeste da budete nervozni i u depresiji zbog toga. Ipak, ovo nije tako retko, te je ovo na neki način i prirodno. 

Republika

Foto: Shutterstock

Svakom muškarcu je važno da zadovolji ženu

Stručnjaci ističu da anksioznost, stres, mentalno zdravlje, krvni pritisak, ishrana i čak način disanja mogu uticati na intimni život muškarca. Takođe, ovaj problem može biti uzrokovan i smanjenim libidom.

Doktor Soj, poznati urolog, istakao je nekoliko brzih načina kako sprečiti prevremeni vrhunac. Preporučuje duboko disanje radi privremenog zaustavljanja ejakulacionog refleksa, korišćenje debljeg kondoma radi smanjenja osećaja, kao i mastu*biranje sat ili dva pre odnosa.

Prevremena ejakulacija može imati ozbiljan uticaj na samopouzdanje muškarca i trajanje intimnog odnosa. Važno je razumeti uzroke ovog problema i potražiti odgovarajuću stručnu pomoć kako bi se prevazišao i očuvao kvalitet intimnog života.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading