POKOJNOM DŽEJU SE OBRATILA TRUDNA ĆERKA: Reči Marije Ramadanovski slamaju srca!

Autor:

Zabava

28.02.2024

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija posvetila emotivnu objavu svom ocu!

POKOJNOM DŽEJU SE OBRATILA TRUDNA ĆERKA: Reči Marije Ramadanovski slamaju srca!

Foto: youtube.com/printscreen

Džej i Marija

Marija Ramadanovski, ćerka legendarnog Džeja Ramadanovskog u drugom je stanju i uskoro će se ostvariti u ulozi majke. Marija je četvrtog februara saznala da čeka devojčicu i tek tad je otkrila da je trudna, a nedavno je pokazala i trudnički stomak. Danas je na društvenoj mreži Instagram objavila reči posvećene pokojnom Džeju.

- Tata... Princ je stigao, ali ti ćeš zauvek biti moj kralj - objavila je Ramadanovska na svom Instagram profilu.

Marija Ramadanovska ne krije koliko joj trudnoća prija i kako se raduje dolasku svoje naslednice. Njeni postovi na društvenim mrežama odražavaju iskrenu sreću i radost, dok njeni pratioci s nestrpljenjem iščekuju svaku novu objavu koja otkriva delić ove posebne životne faze.

Podsetimo, Marija se u maju prošle godine udala za svog izabranika Stefana Davidovića. rađansko venčanje je obavljeno kraj bazena kod svečane sale gde se održalo veselje. Marija je odlučila da zadrži očevo prezime, a muževljevo doda na svoje. Marija je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila atmosferu sa svadbe. 

Republika

Foto: AtaImages, Instagram/Printscreen

Svadba Marije i Stefana

Kao što su obećali, prvi ples mladenci su imali uz Džejov hit "Sunce ljubavi". Mlada, koja se i sama bavi pevanjem, latila se mikrofona i goste oduševila izvedbom pesme "Zlatiborske zore". Marijin zet Adil Maksutović otpevao je mladencima pesmu "Što to bješe ljubav".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading