BUKTI MEDIJSKI RAT ZBOG DŽEJEVE "NEDELJE!" Futa besan kao ris, obelodanio kako je teklo STVARANJE ovog hita!

Autor:

Zabava

13.02.2024

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Futa se momentalno oglasio za medije, pa otkrio ko stoji iza Džejevog hita "Nedelja!"

BUKTI MEDIJSKI RAT ZBOG DŽEJEVE "NEDELJE!" Futa besan kao ris, obelodanio kako je teklo STVARANJE ovog hita!

Foto: ST/D. KADIĆ, ATAImages

Aleksandar Futa Radulović, autor muzike za pesmu "Nedelja" Džeja Ramadanovskog, reagovao je na navode scenariste Dragana Jakovljevića da pesmu nije napisala Marina Tucaković, već Iso Lero Džambo. Futa je odlučno demantovao ove tvrdnje, nazivajući ih "glupostima" i ističući da je bio prisutan tokom procesa stvaranja pesme.

Scenarista Dragan Jakovljević tvrdi da je Iso Lero Džambo napisao reči pesme "Nedelja" dok je bio pijan, te da je on bio "poeta" za razliku od Džeja Ramadanovskog. Prema Jakovljevićevim tvrdnjama, muzičari Grga i Zoki Smilić su kasnije radili na melodiji pesme. Ove tvrdnje su izazvale burne reakcije javnosti, ali i samog Futu Radulovića, koji je istakao da je zajedno sa Marinom Tucaković stvarao pesmu, kao i ostale pesme Džeja Ramadanovskog.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, ATAImages

Marina Tucaković i Džej Ramadanovski

 

Futa je naglasio da je bio prisutan tokom procesa stvaranja pesme i da je zajedno sa Marinom Tucaković radio na njenom stvaranju, demantujući tvrdnje o autorstvu Iso Lero Džambe.

- To su gluposti. To je moj komentar. Može da se javi bilo ko da kaže bilo šta samo zato da bi napravio veštačku frku, pošto se digla fama oko filma "Nedelja". Gluposti... Svašta čujem, a evo sad i ovo - rekao je on za Informer, a na pitanje da li je bio tu kada je Marina pisala pesmu, on je potvrdio:

- Naravno da sam bio tu dok je Marina pisala pesmu, zajedno smo je pravili i ne samo tu pesmu, već i sve ostale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading