DŽEJ SLAO UTERIVAČE DUGOVA DA POMOGNE PEVAČU: Otkrivena šokantna istina nakon mnogo godina!

Autor:

Zabava

06.02.2024

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač kroz suze otkrio kako mu je Džej svojevremeno pomogao!

DŽEJ SLAO UTERIVAČE DUGOVA DA POMOGNE PEVAČU: Otkrivena šokantna istina nakon mnogo godina!

Foto: printscreen/youtube

Džej Ramadanovski

Film "Nedelja", rađen po životu legendarnog Džeja Ramadanovskog, privukao je veliku pažnju javnosti, ali i estradnjaka, koji su poznavali pokojnog pevača. Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3, otvorio je dušu i kroz suze progovorio o poznanstvu sa Džejom, te otkrio kako mu je legendarni pevač pomogao u životu.

Gledao sam film „Nedelja“, bilo je svega. Par puta sam mu ga dao po suzama, zaplakao sam na par scena. Malo sam se i smejao jer ima dosta dobrih fora. Dobar je film i dobro su glumili, svi glumci su zaista top. Janketić je razvalio, ovo mu je odskočna daska. Za mene je on sad najjači glumac, razvalio je! Ovom ulogom je sebi otvorio sva vrata ovoga sveta. Husi je takođe legla uloga, on je tako nizak kao Džej i tamnoput, stvarno podseća na njega. Dok sam gledao film imao sam osećaj da je Džej živ - započeo je Baki.

Republika

Foto: youtube.com

Baki B3

Baki se prisetio jedne anegdote.

Odradio sam nastup, a gazda je nestao. Otišao je da spava i ja šta ću odem u kafanu gde je bila muzika, a pred zoru oko pet ujutru ušao je Džej. Kada sam ga video, kao da sam Boga video! Nisam ni znao da će on da mi pomogne, nisam imao para da se vratim kući - počeo je priču Baki, a potom otkrio detalje noći koju pamti i nekoliko decenija kasnije:

- Kada me je video rekao mi je: "Ajde Džoni, dođi za naš sto". Pozvao je pevača, uzeo je mikrofon i tražio je da mu otpevam pesmu "Utešna nagrada". Otpevao sam mu, on mi je izvadio sto evra, gurnuo mi je u ruku, nisam hteo da uzmem, ali on je insistirao. Nastavio sam da pevam, dao mi je drugu stotku. Ne da je bio galantan, nego je davao šakom i kapom - ispričao je pevač, pa otkrio kako mu je Džej pomogao kad mu je jedan gazda diskoteke ostao dužan:

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Džej Ramadanovski

- Rekao sam Džeju gde sam nastupao, u kojoj diskoteci i da gazde nema da mi plati, da se ne javlja. Momci koji su bili sa njim za stolom su čuli o čemu se radi, a već sutra kada sam se probudio na recepciji me je čekala koverta i plaćen hotel. Znao sam da je to završeno od strane Džeja - ispričao je on za "Grand".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading