DŽEJ I KEBA SU BILI NERAZDVOJNI: Duet im nikad nije ugledao svetlost dana, a evo sa kim Kojić planira da ga SNIMI!

Autor:

Zabava

14.01.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kebi i Džeju je ostala neostvarena želja - trebalo je da snime duet, a onda se sudbina pograial sa Kojićem!

DŽEJ I KEBA SU BILI NERAZDVOJNI: Duet im nikad nije ugledao svetlost dana, a evo sa kim Kojić planira da ga SNIMI!

Foto: printscreen/youtube, ATA Images

Premijera filma "Nedelja", koji je rađen po životu Džeja Ramadanovskog, zakazana je za 16. januar u Beogradu. Publika sa nestrpljenjem iščekuje da pogleda život legendarnog pevača na velikom platnu, a mnogi se prisećaju detalja iz njegovog života. Džej je preminuo 2020. godine u 56. godini, nakon što mu je stalo srce.

Republika

Foto: ST/N. Mutić

Dragan Kojić Keba

Džej je svoje prve velike muzičke korake napravio zajedno sa Draganom Kojićem Kebom i to u Lazarevcu, gde su pred nekoliko hiljada ljudi održali prvi koncert. Od tada su nerazdvojni, ali im je ostala jedna neispunjena želja. Naime, Keba je svojevremeno otkrio da je trebalo da snimi duet sa Ramadanovskim, a kako Džeja više nema, voleo bi da to uradi sa njegovom ćerkom Marijom.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Marija Ramadanovski

- Ostala mi je jedna neispunjena želja. Želeo sam da snimimo pesmu u duetu i stalno smo pričali o tome. Stalno je govorio da sam beli Ciganin i da ne može tako sa dušom da peva Srbin, voleo je kako to radim. Govorio je "Ti si beli Ciganin" i tako je krenula ta naša priča o duetu. Komponovao sam tu pesmu, stajala je godinama i kad me je zvao i hteo da je snimimo, nisam mogao da se setim gde sam je sklonio, gde sam je zapisao. Život je učinio svoje! - ispričao je Keba i dodao:

- Sad sam je našao. Ako sastavim tu pesmu možda ću sad da je otpevam sa njegovom ćerkom Marijom – rekao je jednom prilikom za "Grand".

- Išli smo zajedno na turneje, spavali smo često zajedno u sobi, iako su svi pevači voleli da budu sami. Ja sam uvek voleo da popijem neku čašicu, a on nikad nije hteo. Nažalost, desetak godina kasnije, jedna od stvari koje su mu dosta naštetite bio je alkohol. Ne vredi, on nikad nije spavao - istakao je Kojić.

Republika

Foto: printscreen/youtube

Pokojni Džej Ramadanovski

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading