PRONAĐENO TELO MLADIĆA- Izvučena olupina vozila iz reke, traga se za drugim mladićem

Autor: M.B.

Hronika

13.02.2024

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragičan kraj potrage za nestalim mladićima u Stocu.

PRONAĐENO TELO MLADIĆA- Izvučena olupina vozila iz reke, traga se za drugim mladićem

Foto: Youtube/ Dnevnik

Potraga za nestalim mladićima u Stocu dobila je tragičan kraj, nakon što je potvrđeno da je izvučeno jedno telo iz reke Bregave. Ljudovit Marić, portparol tamošnje policije, potvrdio je ovu tužnu vest. Porodice nestalih mladića su u dubokoj tuzi, dok se za drugim mladićem nastavlja intenzivna potraga.
 

Podsetimo!

Spasilačke ekipe su pronašle džip kojim su, prema sumnjama, dvojica mladića iz Stoca, M. V. (20) i F. S. (19), sleteli u reku Bregavu kod Pitića Brijeg na ulazu u Stolac. Ova situacija izazvala je zabrinutost i pokrenula akciju spasavanja i izvlačenja vozila, dok se sumnja da bi u njemu moglo biti telo jednog od nestalih mladića.

Prijavljen nestanak mladića


Stolačkoj policiji je R.V. (47) juče u 00:45 sati prijavila da je njen sin, M.V., bio u jednom kafiću u Stocu sa F.S. te da nije došao kući, kao i da su obojica nedostupni na telefon. Prema prijavi, ključeve vozila su im dali S.P. nakon što su svi sedeli u jednom kafiću u Stocu, a otišli su u Vidovo polje.
 

Juče je na području oko reke Bregave trajala intenzivna potraga za dvojicom mladića koji su nestali prethodnog dana. Lokalne vlasti i dobrovoljci su angažovani u potrazi, ali su loši vremenski uslovi i visok vodostaj reke Bregave onemogućili dalji nastavak akcije.

Skorašnji nestanak:

Kako je Republika pisala, pre par dana prijavljen je nestanak dečaka sa Daunovim sindromom i epilepsijom.

Ovo je još jedan u slučaju nestanaka. Nestanak dečaka iz porodice Tabaku iz Peći prijavio je njegov brat.


Poziv građanima za pomoć u potrazi

Policija je izdala saopštenje u kojem se navodi da se intenzivno traga za dečakom i pozvala građane da ukoliko ga primete, odmah obaveste prvu policijsku patrolu ili policijsku stanicu.

Nestanak osobe sa Daunovim sindromom i epilepsijom predstavlja poseban izazov. Osobe sa Daunovim sindromom mogu imati različite potrebe i poteškoće u komunikaciji, dok prisustvo epilepsije dodatno otežava situaciju.

Policija je apelovala na saradnju sa lokalnom zajednicom kako bi se što pre pronašao dečak i obezbedila njegova sigurnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading