VOZ "POKUPIO" AUTOMOBIL: Teška saobraćajna nesreća, "golf" smrskan, ima mrtvih

Autor:

Svet

02.02.2024

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon ove nesreće, železnički saobraćaj na ovoj deonici je bio privremeno obustavljen dok su nadležne službe intervenisale.

VOZ "POKUPIO" AUTOMOBIL: Teška saobraćajna nesreća, "golf" smrskan, ima mrtvih

Foto: shutterstock

Večeras se dogodila tragična železnička nesreća u mestu Doboj kod Kaknja, u kojoj je jedno lice izgubilo život. Nesreća se dogodila kada je putnički voz broj 710 udario u automobil marke "golf". U automobilu se nalazilo lice koje je nažalost smrtno stradalo.

Reakcija nadležnih službi

Portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, Samir Valentić, potvrdio je ovu tužnu vest i istakao da su na licu mesta angažovani vatrogasci, hitna pomoć i policija. Uviđaj će biti izvršen od strane pripadnika Policijske stanice Kakanj.

Ova nesreća je izazvala veliku pažnju javnosti, a nadležne službe su odmah reagovale kako bi pružile pomoć i sproveli istragu o uzrocima ove tragične nesreće, prenosi Srbija danas.

Posledice nesreće

Nakon ove nesreće, železnički saobraćaj na ovoj deonici je bio privremeno obustavljen dok su nadležne službe intervenisale. Ova nesreća je izazvala saosećanje i tugu među građanima, dok su se istovremeno javile i brojne spekulacije o tome kako je do nesreće moglo doći.

Apel nadležnih institucija

Nadležne institucije su apelovale na građane da budu oprezni i poštuju saobraćajne propise kako bi se izbegle slične tragedije u budućnosti. Takođe, istaknuto je da će istraga utvrditi sve okolnosti ove nesreće kako bi se sprečile slične situacije u narednom periodu.


Ova nesreća je podsetnik na važnost pažljive vožnje i poštovanja saobraćajnih propisa, kao i na potrebu za stalnim unapređenjem bezbednosti u saobraćaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading