SARA RELJIĆ URNISALA KOLEGINICU! Plavuša se prisetila čuvenog sukoba, evo šta je duže vreme tišti! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.02.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toj ženi daleko nek je lepa kuća! Ako je uopšte ima, poručila je Sara!

SARA RELJIĆ URNISALA KOLEGINICU! Plavuša se prisetila čuvenog sukoba, evo šta je duže vreme tišti! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevačica Sara Reljić ispričala je više puta da karijeru nikad nije gradila na skandalima, ali da pamti jedan koji je imala sa koleginicom prošlog leta, te i da se te svađe seća kao da se juće desila.

Ona ipak nije želela javno da kaže ime pevačice sa kojom je u svađi, ali joj je pred kamerama žestoko odgovorila na prozivke.Kako je navela, ta koleginica je samo preko njenog imena želela reklamu jer je u trenutku njihovog sukoba objavila novu pesmu.

Neću da kažem ime, jer mislim da je ona to uradila, zato što je u tom periodu izlazila njena pesma. Verovatno je mislila da ću ja to sada medijski da kažem ko je i šta je. Ja namerno nisam htela da kažem ko je u pitanju, neka je ona meni živa i zdrava. Daleko joj lepa kuća, ako je uopšte ima - rekla je Sara, prenosi "Grand".

Foto: instagram.com/sara_reljic.1

Sara Reljić

 

Inače, Sara Reljić na svojim nastupima neretko dobija ogroman bakšiš zbog čega su je prozvali novom "kraljicom bakšiša".

- To koliko ja zaradim za veče od tezgi nikoga ne treba da zanima. Nisam neko ko priča o ciframa u javnosti i volim da radim savesno i da sam čista. Svako će na dobru muziku da da novac, to nije sporno, ali ne volim da idem okolo i da pričam koliko sam zaradila. Naravno da i te cifre koje pominju pevači nisu realne. Mogu i ja da kažem da sam uzela milion evra bakšiša, ali svako normalan će da zna da to nije tačno - rekla je ona jednom prilikom, te je pokazala koliko je prizemna. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading