OVAJ ŠMEKER JE DEČKO DRAGANE KOSJERINE! Evo čime se zapravo bavi i šta voditeljka misli o njihovoj vezi! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.02.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tek kad dvoje dostignu emotivnu zrelost, što se nama očigledno dogodilo i naišli smo jedno na drugo u pravom trenutku!

OVAJ ŠMEKER JE DEČKO DRAGANE KOSJERINE! Evo čime se zapravo bavi i šta voditeljka misli o njihovoj vezi! (FOTO)

Foto: Vlada Maraj

Voditeljka Dragana Kosjerina miljenica je jačem polu i važi za jednu od najatraktivnijih voditeljki na domaćem terenu, ali je već dugo zauzeta, što je razočaralo mnoge! Naime, ona je duže vreme u vezi sa stomatologom Bojanom,a romansa im je počela još 2018 godine.

Njih je upoznao zajednički prijatelj, pa joj je utoliko bilo lakše jer je neko pouzdan mogao da joj posvedoči kakav je Bojan. Kako je voditeljka istakla, da su stvoreni jedno za drugo uvideli su odmah po upoznavanju jer im je prvi razgovor trajao deset sati.

 

 

- Meni se to dosad nije dešavalo. U prethodnim vezama se očekivalo bezuslovno prilagođavanje kao dokaz ljubavi i posvećenosti, što nikad ne rezultira srećnim krajem. Jer, kada se partneri prilagode do krajnjih granica, neminovno shvate da nisu više oni ljudi s početka veze. Tek kad dvoje dostignu emotivnu zrelost, što se nama očigledno dogodilo i naišli smo jedno na drugo u pravom trenutku, onda je sve u redu. To se desilo nama, odmah mi je bilo jasno da je situacija čista i da smo jedno za drugo - rekla je jednom prilikom Dragana za "Gloriu", te je objasnila čime je Bojan osvojio. 

- To je jedna kombinacija karaktera, pojave i energije. Mi smo tako dobro kliknuli da je sve dalje od toga suvišno za reći! Bojan je izuzetno zgodan i šarmantan muškarac, koji puno pažnje poklanja ženi pored sebe - poručila je kroz osmeh tada Dragana.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading