NIKOLIĆKA OPET ŠOKIRA! ANA SKRATILA KOSU, PA SE SNIMALA U NESVAKIDAŠNJEM IZDANJU! Pevačica najavila promene! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.01.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicu su svi ishvalili jer deluje srećnije, s obzirom na to da je nedavno imala velike probleme sa kožom na licu i pojedinim saradnicima.

NIKOLIĆKA OPET ŠOKIRA! ANA SKRATILA KOSU, PA SE SNIMALA U NESVAKIDAŠNJEM IZDANJU! Pevačica najavila promene! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Ana Nikolić

Pevačica Ana Nikolić snimala se za Instagram, pa je pokazala novu frizuru! Ona je odlučila da dodatno skrati kosu i da promeni boju, pa su svi ostali u čudu jer poslednjih godina nosi samo svetlije nijanse.

Pevačicu su svi ishvalili, jer sada deluje mnogo srećnije, s obzirom na to da je nedavno imala velike probleme sa kožom na licu i pojedinim saradnicima, te se više ni ne zna kada će ponovo da se vrati redovnim nastupima i snimanju novim pesmama. 

Foto: instagram.cOM

Ana Nikolić

 

Najšokantnija Anina izjava skoro je bila ona vezana za situaciju da je na javnim mestima prala noge alkoholom. 

Hodala sam na nekom snimanju po Medini bosa u šest sati ujutru. To je bilo tako prljavo, pa sam morala da se snađem i očistim se. Morala sam noge da sterilišem votkom. Posle kažu: "Ana pije", pa ne pijem, samo sterilišem noge votkom... Šta da radim - rekla je pevačica u jednoj emisiji, a ispod spornog snimka su joj fanovi pisali da i tu deluje pijano, kao i da je potrebno da što pre potraži stručnu pomoć.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Ana Nikolić

 

Još jedna u nizu izjava koja je šokirala javnost bila je ona kada je u glasovnoj poruci, koju je slala drugarici govorila da je Rasti ključevila uništila auto vredan oko 100.000 evra.

Prema Rasti sam imala milosti. Njemu nisam slupala auto, ali sam u pidžami u pola noći došla taksijem ispred njegove zgrade. Ne znam da li smo se zabavljali ili smo se bili tek venčali. Nešto od ta dva. Uglavnom, mnogo me iznervirao jer nije hteo da mi se javi na telefon. Uzela sam ključ i grebala po celom autu, napravila sam štetu od nekoliko hiljada evra. 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading