AKO OVO NIJE LJUBAV... Dečko Jovane Jeremić ovim gestom PREVAZIŠAO SAMOG SEBE (FOTO)

Autor:

Zabava

18.01.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić uvek je u mislima svog dečka Dragana, a sada je njeno ime i prezime stavio na jedno posebno mesto.

AKO OVO NIJE LJUBAV... Dečko Jovane Jeremić ovim gestom PREVAZIŠAO SAMOG SEBE (FOTO)

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Popularna voditeljka Pinka Jovana Jeremić uživa u ljubavi sa 14 godina starijim biznismenom Draganom Stankovićem, a redovno u javnosti možemo videti na koje sve načine je njen izabranik oduševljava. 

Sada je isplivao jedan detelj koji najbolje govori o tome koliko je Jovanin emotivni partner lud za njom. Naime, par je uhvaćen dok je razmenjivao poljupce u Draganovom automobilu na čijim registarskim tablicama se mogu uočiti Jovanini inicijali.

U pitanju je auto marke "Audi" koji košta oko 80.000 evra, a "JJ" na tablicama jasan je znak koliku vrednost za biznismena predstavlja poznata voditeljka.

 

 

Ekipa "Paparaco lova" snimila je Jovanu i Dragana kako se ljube u kolima, nakon čega su otišli u kafanu.

Podsećanja radi, ekipa pomenute emisije snimala je i Draganovo imanje iz vazduha, a na snimcima se jasno videlo u kakvom bogastvu živi Jeremićkin imućni privrednik.

Dvorište je ograđeno kamenom ogradom i velikom kapijom, ispred koje se nalaze srebrni lavovi, dok se na imanju nalaze i dve kuće. Jedna u kojoj živi Draganova porodica živi, te druga koja se gradi i koja liči na dvorac.

Inače, Jeremićka je nedavno izjavila da je od Dragana poželela i vilu u Beogradu.

Volela bih da se ove godine uselim u veliku kuću sa bazenom i da ta kuća bude, po mogućstvu, na Senjaku. Jedna lepa vila da to bude. Naravno da bih volela da ta vila bude na moje ime, ali ako ne, može i na njegovo. Bitno mi je samo da uživam. Posluga se podrazumeva. Bitno mi je da imam ženu koja će da kuva i da čisti, moje je da šefujem - rekla je tom prilikom voditeljka "Novog jutra" na TV Pink. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mikica

19.01.2024 11:50

Lavovi oooooo Bozeee,seljana