POGINULI MLADI RODITELJI ZBOG OKRENUTOG SAOBRAĆAJNOG ZNAKA: Devojka bila trudna, uskoro očekivali prinovu!

Autor:

Svet

12.02.2024

21:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ožalošćena porodica i prijatelji odali su počast poginulom paru, ističući njihove kvalitete i neizmernu tugu zbog gubitka.

POGINULI MLADI RODITELJI ZBOG OKRENUTOG SAOBRAĆAJNOG ZNAKA: Devojka bila trudna, uskoro očekivali prinovu!

Foto: Tanjug/AP

Britanska policija

Dvoje mladih iz Velike Britanije, Džoš Aleksander (21) i Džesika Pul (18), nažalost su poginuli u strašnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu s izbledelim oznakama. Par je bio na putu za posao, pokušavajući da zarade dodatni novac pre rođenja svog sina, kada se 5. juna prošle godine njihov automobil sudario sa šleperom. Istraga je otkrila da su izbledene oznake na putu i zaokrenuti saobraćajni znak na ukrštanju puteva verovatno doprineli ovoj tragičnoj nesreći.

Sajmon Masterson, forenzički istražitelj nesreća u policiji Kenta, istakao je da je znak koji je bio 11 metara od ukrštanja puteva bio zakrenut za 61 stepen, dok su oznake na putu bile veoma izlizane na nekoliko mesta. Ovo su detalji koji su doprineli nesreći i bacili svetlo na ozbiljan problem održavanja puta i saobraćajne signalizacije.

Prema snimcima nadzornih kamera, utvrđeno je da je Džoš vozio brzinom između 80 i 90 kilometara na sat, što je bilo u okviru ograničenja za taj put. Međutim, na snimku koji prikazuje trenutke uoči nesreće vidi se da je Džoša nakratko omeo telefon. Istražitelji su takođe otkrili da se prednji vazdušni jastuci Džošovog automobila nisu aktivirali, dodatno naglašavajući tragičnost ove situacije.

Ožalošćena porodica i prijatelji odali su počast poginulom paru, ističući njihove kvalitete i neizmernu tugu zbog gubitka. Džošov otac Ben Sisens rekao je da je smrt njegovog sina ostavila prazninu koju više nikada neće moći ispuniti, dok je Džesina majka Ejmi Pul opisala svoju ćerku kao "lepu, brižnu, ljubaznu, pažljivu i duhovitu".

- Bio si moj prvi, moje sve, mali ja, moje srce, moja duša i postignuće kojim se najviše ponosim. Počivaj sada, dragi moj, s tvojom prekrasnom Džes i vašim sinčićem - rekao je otac nakon nesreće.

Džošov prijatelj Ben Viler je napisao na društvenim mrežama:

- Nikad nisam upoznao nekoga tako neverovatnog, poštenog, dobrog i vrednog kao što si ti. Zaslužio si svet i zaslužio si da budeš sa Džes i svojim malenim dečakom. Nadam se da ste svo troje zajedno na boljem mestu. Zauvek ćeš nam nedostajati - napisao je prijatelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading