NESTALA DVA MLADIĆA! Sleteli u reku, potraga u toku

Autor: M.B.

Hronika

13.02.2024

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavak potrage za nestalim mladićima u Stocu.

NESTALA DVA MLADIĆA! Sleteli u reku,  potraga u toku

Foto: Youtube/ Dnevnik

Danas se nastavlja intenzivna potraga za nestalim mladićima M.V. (20) i F.S. (19) koji se pretpostavlja da su automobilom Jeep Compass sleteli u reku Bregavu na ulazu u Stolac iz smera Berkovića.

Spasilačke službe i ronilački klubovi u akciji potrage

Spasilačke službe su se već okupile, a u akciji potrage, osim policije, učestvuju dva ronilačka kluba iz Mostara, GSS-ovi Čapljina i Čitluk, DVD Stolac te drugi. Takođe, ronioci iz Federalne uprave civilne zaštite iz Sarajeva će se danas pridružiti ostalim formiranim timovima za pronalaženje nestalih osoba. Jučerašnja potraga je morala biti obustavljena zbog loših vremenskih uslova i visokog vodostaja rijeke Bregave.

Prijavljeno nestanak mladića

Stolačkoj policiji je R.V. (47) juče u 00:45 sati prijavila da je njen sin, M.V., bio u jednom kafiću u Stocu sa F.S. te da nije došao kući, kao i da su obojica nedostupni na telefon. Prema prijavi, ključeve vozila su im dali S.P. nakon što su svi sjedili u jednom kafiću u Stocu, a otišli su u Vidovo polje.

Tragovi automobila 

Juče u jutarnjim satima uočeni su tragovi automobila, registarska oznaka, branik, kao i polomljena šikara na Pitića brijegu, što su bitni detalji koji mogu pomoći u lociranju vozila i nestalih mladića. Ovi tragovi su ključni za usmeravanje potrage i pružaju nadu da će se mladići uskoro pronaći.

Podsetimo!

Kako je Republika pisala:

Ovo je još jedan u slučaju nestanaka. Nestanak dečaka iz porodice Tabaku iz Peći prijavio je njegov brat.

Juče u Peći, nestao je dečak sa Daunovim sindromom i epilepsijom, saopštila je policija tzv. Kosova. Nestanak dečaka iz porodice Tabaku prijavio je njegov brat, navodeći da je dečak juče napustio kuću.

Poziv građanima za pomoć u potrazi

Policija je izdala saopštenje u kojem se navodi da se intenzivno traga za dečakom i pozvala građane da ukoliko ga primete, odmah obaveste prvu policijsku patrolu ili policijsku stanicu.

Nestanak osobe sa Daunovim sindromom i epilepsijom predstavlja poseban izazov. Osobe sa Daunovim sindromom mogu imati različite potrebe i poteškoće u komunikaciji, dok prisustvo epilepsije dodatno otežava situaciju.

Policija je apelovala na saradnju sa lokalnom zajednicom kako bi se što pre pronašao dečak i obezbedila njegova sigurnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading