DŽEJ I MARINA SU U GROB ODNELI MRAČNU TAJNU: Zakleli su se na VEČNU ĆUTNJU u stanu, ISTINA koja bi uništila estradu!

Autor:

Zabava

29.01.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena mračna tajna koju su Marina Tucaković i Džej Ramadanovski poneli u grob.

DŽEJ I MARINA SU U GROB ODNELI MRAČNU TAJNU: Zakleli su se na VEČNU ĆUTNJU u stanu, ISTINA koja bi uništila estradu!

Foto: ST/D. KADIĆ, ATAImages

Svi znaju da je Marina Tucaković najzaslužnije za karijeru Džeja Ramadanovskog, što je do detalja prikazano i u filmu ,,Nedelja". Kako se saznaje, njih dvoje su imali veliku tajnu za koju nikoem nisu reklio, jer se tiče jednog poznatog pevača, kojem bi to uništilo karijeru. Tu tajnu su oboje odneli u grob, a sve detalje otkrio je njihov zajednički prijatelj sa Dorćola koji je bio svedok tih dešavanja.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Džej Ramadanovski i Marina Tucaković

 

- Marija je uspela da napravi veliku zvezdu od Džeja početkom devedesetih godina i oni su u to vreme bili nerazdvojni. Zato je baš njemu napisala najveće folk hitove, jer ga je obožavala, kao i on nju. Tada se sa njima družio još jedan mladi pevač koji je nekoliko godina kasnije postao velika zvezda zbog Marinih tekstova! I baš kada je postao popularan i kada je počeo da pali i žari, Džej i Marina su shvatili da ih je on opljačkao - otkriva Džoni sa Dorćola koji se seća svih detalja:

- Marina i Džeki su tada često pravili te spontane kućne žurke, okupljali su se često, a najviše kod nje i Fute. Marina je ubrzo shvatila da joj je iz kuće nestalo novca. Nju novac nikada nije zanimao, ostavljala je pare svuda po kući. ispod piksle joj stoji 300 maraka, pored televizora 500 i tako svuda po kući su bile neke parive. A onda je shvatila da tu gde ostavi novac posle žurke ga više nema! Rekla je to Džeju da su joj nestal epare više puta, a on je počeo da se kune da nikada pare nije uzeo iz njene kuće! Ona se šokirala što je DŽeki pomisllio da sumnja na njega, jer je u njega imala beskrajno poverenje, pa mu je rekla da je sigurna da taj mladi pevač s kojim se druže krade od nje! Tada su se dogovorili da ga Džej pozove kod sebe u stan na druženje i da svuda po stanu ostavari po 100 ili 200 maraka!

Foto: Privatna arhiva

Marina Tucaković i sin Laća Radulović

 

- Tako je i uradio! Odmah posle toga je otišao kod Marine i rekao da mu je mali ćornuo 200 maraka! Od tada tog pevača više nisu pozvali na svoje pijanke, a Marina je sa njim brlo brzo prekinula saradnju. Završila mu je taj album što je tada radila, kao za inat skoro sve pesme su mu postale hitovu. Baš su bili šokrani što je krao od njih, jer su znali da mu pare nisu bile potrebne. Samo je bio alav na tuđe! Džej je obećao Marini da nikada neće odati tog pevača, jer je znaod a će mu to uništiti posao o karijeru - priča Džoni za Star. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading