FUTI RADULOVIĆU POZLILO: Svi su očekivali kompozitora na OVOM događaju, završio na TERAPIJI!

Autor:

Zabava

18.02.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni kompozitor otkrio zbog čega se nije pojavio na premijeri filma "Nedelja"!

FUTI RADULOVIĆU POZLILO: Svi su očekivali kompozitora na OVOM događaju, završio na TERAPIJI!

Foto: ATA Images/M.M.

Aleksandar Radulović Futa

Aleksandar Futa Radulović, naš slavni kompozitor, ovih dana se ponovo nalazi u centru skandala zbog autorskih prava, ali i velikog hita "Nedelja". Danas se oglasio u emisiji "Premijera - Vikend specijal", te odgovorio da li su istiniti navodi da njegova pokojna supruga Marina Tucaković i on nisu napisali ovaj čuveni hit, već brat Džeja Ramadanovskog.

- Ja svaki put čujem svakakve gluposti, samo se pojavljuju neki novi likovi, meni je smešno što svašta čujem... - rekao je Futa, pa se osvrnuo na obnovnu saradnje sa Svetlanom Cecom Ražnatović.

Republika

Foto: ATA Images, Youtube

Džej i Futa

- Mi smo sarađivali pre skoro 30 godina, radili smo trilogiju, tri albuma smo radili, posle su došli neki drugi ljudi na red, prekinuli smo saradnju. To je sve išlo u nekim ciklusima... Ona i ja imamo neki dogovor i pre filma da napravimo nekih desetak kavera, nekih pesama koje i ona pamti koje nisu bile neki veliki hitovi. To mnogi rade danas. To su pesme koje nardo mnogo voli. Skuplja se materijal, ja ću biti deo neke priče, jedno vreme nisam bio aktivan, ali sam trenutno u fazi komponovanja. Drago mi je da se te stare pesme osvežavaju i rade - rekao je Radulović.

Futa je na samom kraju intervjua otkrio i zbog čega se nije pojavio na premijeri filma "Nedelja".

- Ja sam primio neku moju terapiju 2, 3 dana pre toga, nisam bio baš dobro, pa zato nisam došao na premijeru. Milica Janevski je odlično odigrala Marinu, ja sam prezadovoljan s tim. Neke stvari nikad ne mogu da se zaborave, ali sam srećan što će to u mom srcu da traje i dalje - izjavio je Futa u gorepomenutoj emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading