NA BATROVCIMA KAMIONI ČEKAJU I DO ŠEST SATI! Evo kakvo je stanje na graničnim prelazima!

Autor:

Vesti

18.02.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je informacija koja može biti od značaja za putnike koji planiraju putovanje ka inostranstvu, posebno ka Mađarskoj.

NA BATROVCIMA KAMIONI ČEKAJU I DO ŠEST SATI! Evo kakvo je stanje na graničnim prelazima!

Foto: Tanjug/A. ORLIĆ

Carina, granica

Prema najnovijim informacijama koje su stigle iz JP "Putevi Srbije", vozači na auto-putevima u Srbiji mogu da odahnu jer nema zadržavanja na naplatnim stanicama. Međutim, situacija na graničnim prelazima je različita, kako prenosi Uprava granične policije.

Zadržavanja na graničnom prelazu Horgoš 2

Na graničnom prelazu Horgoš 2, na izlazu, putnička vozila se zadržavaju do 90 minuta. Ovo je informacija koja može biti od značaja za putnike koji planiraju putovanje ka inostranstvu, posebno ka Mađarskoj, prenosi Tanjug.

Zadržavanja teretnih vozila na Batrovcima

Teretna vozila koja prolaze kroz granični prelaz Batrovci na izlazu, čekaju čak do 480 minuta. Ovo je izuzetno dugačak period zadržavanja, što može imati veliki uticaj na logistiku prevoza tereta i poslovanje kompanija koje se bave transportom robe.

Zadržavanja na graničnom prelazu Gradina

Na graničnom prelazu Gradina, takođe na izlazu, čekanje za teretna vozila je do 60 minuta. Ovo je takođe važna informacija za prevoznike i kompanije koje koriste ovaj granični prelaz za transport robe.

Ostali granični prelazi

Za sve tipove vozila na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja, što je pozitivna vest za sve putnike i prevoznike koji koriste druge pravce za ulazak ili izlazak iz zemlje.


Uzimajući u obzir ove informacije, vozači i prevoznici treba da budu svesni mogućih zadržavanja na graničnim prelazima prilikom planiranja svojih putovanja.

(Tanjug)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading