TOBI O TEU: Miloš je NEVEROVATAN!

Autor:

Sport

30.01.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar crveno-belih presrećan je nakon novog evroligaškog trijumfa

TOBI O TEU: Miloš je NEVEROVATAN!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Valensiju rezultatom 82:64   u okvir 24. kola Evrolige.

Crveno-beli su na krilima fantastičnog Nemanje Nedovića koji je postigao 27 poena savladali tvrdu ekipu Aleksa Mumbrua i ostvarili izuzetno bitan trijumf u borbi za plej-of Evrolige.

Jedan od tihih junaka crveno-belih bio je i Majk Tobi koji je postigao 11 poena i ovo mu jhe jedan od boljih mečeva u poslednje vreme.

Videli smo fantastičnu saradnju sa Milošem Teodosićem kog je Tobi i pohvalio,

 - Teo je neverovatan, čita igru neverovatno, daje lopte tako dobro, prosto je sjajan - rekao je Tobi, pa se osvrnuo na utakmicu:

- Bili smo u situaciji u kojoj smo morali da pobedimo, nema mesta za neuspeh i svaki meč za nas je kao finale. Odradili smo sjajan posao, odbrana je bila na vrhunskom nivou, jednostavno više nemamo mesta da zabrljamo. Ta trojka u trećoj deonici?  Mnogo emocija je bilo prilikom proslave.

Republika

Foto: Starsport

Majk Tobi

 

Poseban motiv imaće protiv bivšeg kluba Barselone u četvrtak, a otkrio je novinarima i šta je pričao sa Kajlom Andersonom nakon meča.

- Igrali smo zajedno na koledžu, nismo se videli dugo vremena, pa smo se malo ispričali. Drago mi je što sam ga video, kako je košarkaški svet mali - zaključio je Tobi.

Što se meča tiče, Najefikasniji u ekipi crveno-belih bio je Nemanja Nedović sa 27 poena, a pratili su ga Majk Tobi sa 11 i Gedraitis sa 8 poena.

Kod Valensije 11 poena Krisa Džonsa, 10 Damijena Ingliša i Nejta Riversa, dok je devet postigao Semi Odželej.

Crveno beli su ovom pobedom došli na skor 10-14, dok je Valensija na 12 pobeda uz isto toliko poraza.

Košarkaše Crvene zvezde u narednom kolu očekuje duel protiv Barselone u Beogradu u četvrtak, dok će Valensija istog dana u goste Albi u Berlin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading