DŽOEL BOLOMBOJ: SREĆAN SAM što sam produžio ugovor sa Crvenom zvezdom!

Autor:

Sport

30.01.2024

23:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki je borac Džoel

DŽOEL BOLOMBOJ: SREĆAN SAM što sam produžio ugovor sa Crvenom zvezdom!

Foto: star sport

Došao je tiho, kao igrač zadatka, a izrastao je u udarnu snagu crveno-belih i postao istinski ljubimac najvijača Crvene zvezde.

Uvek prvi na skoku, spreman da se baci na parket po loptu, radi i prljav posao, ali i poentira i asisitira kad treba.

Džoel Bolomboj je najprijatnije iznenađenje od košarkaša Zvezde, a njegove fantastične partije nisu ostale neprimećene, tako da je Amerikanac potpisao produžetak ugovora sa timom sa Malog Kalemegdana do kraja 2026. godine.

Nakon trijumfa crveno-belih nad Valensijom rezultatom 82:64 u okviru 24. kola Evrolige, raspoloženi Bolomboj izašao je pred novinare.

 Definitivno je pozitivno što smo pobedili. Možda smo startovali polako, ali igrači koji su ušli sa klupe su doneli energiju. Ovo je bila timska pobeda. Bilo je sjajno biti deo ove pobede.

Republika

Foto: Starsport

Džoel Bolomboj

 

Lako je prihvatiop ponudu Zvezde na početku sezone.

- Mislim da sam sve rešio brzo, ali interes je bio tu. Klub je konstantno gledao, pogotovo zbog povreda igrača, dolazili su novi, neki odlazili... Ubrzo je došlo i interesovanje Zvezde.

Dodaje da se ništa ne menja njegovim potpisivanjem ugovora.

- Ne mislim. Mislim da će biti isto. Srećan sam što sam deo budućnih planova tima. Očigledno imamo još mečeva u Evroligi, AdmiralBet ABA ligi, imamo ciljeve. To je još ova sezona. Uzbuđen sam i povodom sledeće godine.

Ističe da je bilo sjajno videti podršku sa tribina.

- Lepo je to videti, osećam podršku. Uvek igram sa dosta energije, pokušavam da im uzvratim.

Oseća se odlično zbog potpisivanja novog ugovora.

- Osećam se dobro. Uzbuđen sam, moja porodica je uzbuđena. Trener je zadovoljan koliko mogu da doprinesem. Priča je bila tu. Tim je od početka bio zainteresovan, ali to nije bilo konačno. Na kraju sam rekao sebi da hoću da ostanem ovde duže od ove sezone. Volimo što smo ovde - zaključio je Bolomboj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading