RODE SLETELE NA MALI KALEMEGDAN! Košarkaš Zvezde POSTAO TATA!

Autor:

Sport

04.03.2024

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli čestitali ponosnim roditeljima.

RODE SLETELE NA MALI KALEMEGDAN! Košarkaš Zvezde POSTAO TATA!

Foto: printscreen/twitter.com

Košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Srbije, Dejan Davidovac, nedavno je postao otac dečaka, saopštio je njegov klub.

Ova vest je obradovala njegove saigrače, navijače i čitavu javnost. Crvena zvezda je uputila iskrene čestitke "novopečenim" roditeljima, čime je naglasila značaj ovog događaja za celu crveno-belu porodicu.

Radosna informacija je donela radost i sreću u tabor osvajača Kupa Radivoja Koraća, a saigrači su izrazili veliko oduševljenje i čestitali Davidovcu na ovom važnom životnom događaju.

 

 

Ovo je bio emotivan trenutak za popularnog Dejana Davidovca, koji je pokazao da je pored uspešne sportske karijere, spreman i za ulogu oca.

Davidovac i njegova izabranica sada uživaju u novim ulogama roditelja, a dolazak sina u njihov život bio je razlog za veliko slavlje i radost. Lepa vest je pokrenula lavinu čestitki i lepih želja za mladu porodicu, kako iz sportskog sveta, tako i iz šire javnosti.

Crvena zvezda je, podsetimo, sinoć u Baru savladala Mornar i nastavila sjajan rezultatski niz u AdmiralBet ABA ligi. Popularni "Deda" je u tom meču bio među najboljim pojedincima i sa 13 postignutih poena svrstao se u najefikasnije aktere pomenutog duela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading