KATASTROFA ZA ZVEZDU: Sferopulos u velikom problemu pred Bajern!

Autor: P. Z.

Sport

29.02.2024

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli u teškoj poziciji.

KATASTROFA ZA ZVEZDU: Sferopulos u velikom problemu pred Bajern!

Foto: Vladimir Lukić

Košarkaši Crvene zvezde odradili su poslednji trening uoči puta za Minhen, gde ih u petak od 20.30 očekuje meč 27. kola Evrolige protiv domaćeg Bajerna.

Ono što može da raduje sve navijače crveno-belih je da se treninzima priključio najtalentovaniji srpski košarkaš Nikola Topić. Međutim, on se neće vratiti u tim za meč sa Bavarcima, već bi trebalo naredne nedelje da zaigra u susretu sa Monakom.

Sa druge strane, loša vest za tim sa Malog Kalemegdana je da Miloš Teodosić definitivno neće putovati u Minhen.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Topić i Miloš Teodosić

To znači da će Janis Sferopulos protiv Bavaraca u rosteru imati samo jednog plejmejkera, Jaga dos Santosa, a da će minute njegovog odmora popunjavati Adam Hanga, kome mesto organizatora igre nije primarno.

Sve to je Grk izjavio upravo uoči puta u Nemačku.

Teodosić nije trenirao od Kupa. Nije spreman i neće igrati protiv Bajerna. On je forsirao sebe u finalu i sada je u procesu rehabilaticije. Dok ne bude na sto posto, neće igrati. Topić i Trej Tompkins su takođe u procesu rehabilitacije, ali su mnogo bolje. Možete ih videti na parketu, ali i dalje ne treniraju timski. Lekari su veoma pažljivi. Ne želimo da žurimo, pa da posle imamo problem kada se vrate. Polako, polako i mislim da ćemo ih videti na parketu - rekao je Sferopulos.

Prethodni dani su bili teški za crveno-bele.

- Zbog pauze i reprezentativnog prozora, trenirali smo juče prvi put svi na okupu, ali takva je situacija za sve timove u Evropi. Veoma je važno da odigramo dobro, jer igramo protiv sjajnog tima na njihovom terenu. Bajern je pronašao ritam, hemiju i značajno unapredio igru u odnosu na prvi deo sezone - dodao je grčki trener.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading