RADA VASIĆ PRIKLJUČENA NA INFUZIJU: Procurila fotografija iz bolnice, ćerka sve vreme uz nju!

Autor:

Zabava

29.02.2024

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Vasić je odlučila da se ne predaje!

RADA VASIĆ PRIKLJUČENA NA INFUZIJU: Procurila fotografija iz bolnice, ćerka sve vreme uz nju!

Foto: printscreen/youtube

Rada Vasić, bivša rijaliti učesnica, nedavno je javno priznala da se suočava sa teškom dijagnozom - rakom dojke.

Rada je istakla da se bori hrabro i da ne posustaje, uprkos teškim trenucima koje prolazi. Otkrila je da su je bolovi upućivali na nešto ozbiljnije, ali da nije znala da je reč o raku dojke. Zahvaljujući upornosti svoje dece, odlučila je da potraži medicinsku pomoć, što je rezultiralo otkrićem bolesti i operacijom.

U svojoj ispovesti, Rada je istakla veliku podršku koju dobija od svoje ćerke Ane (Mike) tokom ovog izazovnog perioda. Njihova bliska veza i podrška koju pruža Ana su istaknute kao važan deo Radinog procesa oporavka.

Republika

Foto: tiktok/printscreen/rada_rade01

Rada Vasić

 

- Borim se nekako, držim se. Saznala sam da imam rak dojke pre osam meseci. Imala sam bolove, ali nisam znala da imam rak dojke i deca su me naterala da idem kod doktora. Kupovala sam tablete, mislila sam da je prehlada i reuma. Međutim, doktori su mi pronašli rak dojke i morala sam na operaciju – kazala je Rada za Blic i dodala:

- Posle toga sam morala na terapije. Jake su mi terapije. Nisam htela o ovome u javnosti da pričam zbog svojih fanova, da ih ne bih opteretila. Rekla sam im da kada mi bude bolje da ću biti na lajvu na TikToku.

Rada je danas objavila sliku iz bolničkog kreveta na svom Instagram profilu i javno zahvalila osoblju na nezi koju dobija u teškim danima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading