SEZONA MU JE UGROŽENA! Obradović OTKRIO na koga NE RAČUNA pred dolazak Zvezde!

Autor:

Sport

06.03.2024

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograđani desetkovani putuju na megdan "kneževima".

SEZONA MU JE UGROŽENA! Obradović OTKRIO na koga NE RAČUNA pred dolazak Zvezde!

Foto: star sport

Košarkaši Monaka dočekuju Crvenu zvezdu u 28. kolu Evrolige, posle velike pobede na gostovanju Barseloni u prethodnoj rundi najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja.

Izabranici Saše Obradovića nalaze se u odličnoj formi, a gotovo u svakom meču glavni adut njegove ekipe je Majk Džejms, s kojim je legendarni igrač, kasnije i trener tima s Malog Kalemegdana, imao česte nesuglasice.

Vremenom je, međutim, situacija "ispeglana", zbog čega je i krenuo rezultatski uspon Francuza.

Foto: Irina R. Hipolito / Zuma Press / Profimedia

Džordan Lojd

- Mi nemamo mesta za kalkulacije, moramo da završimo ligaški deo među prva četiri tima i izborimo Fajnal-for u Berlinu. Imamo pet utakmica kod kuće, neće nam biti lako, ali očekuje svih pet pobeda. Ne znam u kom sastavu igra Crvena zvezda i da li će igrati Miloš Teodosić koji je njen najvažniji igrač, od koga mnogo toga zavisi. Praktično crveno-beli imaju još teoretske izglede da se plasiraju u plej-in, ali u zaista minimalne, pa bi shodno naša motivacija trebalo da bude veća - rekao je Obradović za "Žurnal".

 

Ljubimac delija zna od čega zavisi ishod susreta sa klubom u kome je stekao igračku slavu:

- Od toga kako se igrači Monaka budu ponašali na terenu. Ključ pobedee je u njihovim rukama.

"Kneževi" čekaju Zvezdu bez jako važnog igrača, kome je i sezona ugrožena. Nasuprot tome, četa Janisa Sferopulosa ide pu Francuske u oskrnavljenom sastavu.

- Džordan Lojd je povređen duže vreme, ne trenira, jer ga bole leđa. Pokušavamo da ga osposobimo, neizvesno je. On je stabilator tima, ima izuzetnu radnu etiku, posvećen je obavezama, saigračima, trenerima. Kada ga nema kao da su mi odsekli ruku. Do kraja sezone ćemo ga koristit koliko bude mogli, ali to je totalna nepoznanica - istakao je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading