VELIKO POJAČANJE ZA PARTIZAN! Dvojica oporavljenih napadaju Armani u Milanu!

Autor: M. M.

Sport

05.03.2024

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč je 8. marta od 20.30.

VELIKO POJAČANJE ZA PARTIZAN! Dvojica oporavljenih napadaju Armani u Milanu!

Foto: Starsport


Košarkaši Partizana imaju razloga za optimizam pred važan meč protiv Armanija u Milanu (8. mart, 20.30), budući da će biti znatno jači zahvaljujući povratku Džejmsa Nanelija i Tristana Vukčevića. Naneli se oporavio od problema sa ramenom koji ga je sprečio da nastupi protiv Anadolu Efesa, dok je Vukčević takođe spreman za igru.

Trener Željko Obradović naglasio je da Naneli već neko vreme vuče taj problem, ali se sada očekuje da bude spreman za naredni izazov. Ognjen Jaramaz takođe trenira odvojeno od ekipe, ali postoji velika verovatnoća da će biti deo sastava za meč protiv Armanija.


Poslednjih nedelja, tema koja je privlačila pažnju javnosti bila je mogući odlazak Željka Obradovića sa klupe Košarkaškog kluba Partizan. Ovu temu prokomentarisao je i poznati muzičar, iznoseći svoje mišljenje o potencijalnoj promeni na klupi crno-belih.

Trenutno se Partizan nalazi na 11. mestu Evrolige sa učinkom od 13 pobeda i 14 poraza, te se očekuje da će povratak ključnih igrača poput Nanelija i Vukčevića doprineti ostvarivanju pozitivnih rezultata u preostalim mečevima sezone.

S druge strane, Nikola Mirotić, Šabaz Nejpir, Stefano Tonut i Diego Fljakadori nisu igrali protiv Varezea u domaćem prvenstvu ove nedelje. Ipak, kako prenose mediji u Italiji, očekuje se da se dvojica od njih vrate treninzima, ali nije poznato da li će u potpunosti biti spremni za meč.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading