OBRADOVIĆ TRLJA RUKE! Partizan SILNO pojačan u Milanu!

Autor:

Sport

05.03.2024

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli gostuju Armaniju u 27. kolu Evrolige (petak, 20.30).

OBRADOVIĆ TRLJA RUKE! Partizan SILNO pojačan u Milanu!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana se intenzivno pripremaju za predstojeći meč 28. kola Evrolige protiv Olimpije u Milanu.

Sjajna vest za navijače crno-belih jeste povratak Džejmsa Nanelija koji se priključio treninzima ostatku ekipe, nakon povrede ramena.

Amerikanac je poslednji meč odigrao sredinom februara u finalu Kupa Radivoja Koraća protiv Crvene zvezde, kada je doživeo povredu. Osim njega, Tristan Vukčević i Ognjen Jaramaz su se vratili treninzima, pružajući dodatni optimizam timu pred ključnu utakmicu za plasman u Top 8 fazu.

Foto: Starsport

Džejms Naneli

Utakmica protiv Olimpije u Milanu predstavlja izuzetnu važnost za crno-bele, jer bi eventualnom pobedom ekipa Željka Obradovića značajno približila borbi za TOP 8 fazu Evrolige. Ovaj meč je od presudnog značaja za dalji tok takmičenja, te se očekuje velika borba i angažovanje svih igrača na terenu.

Istovremeno, povratak ključnih igrača poput Nanelija, Vukčevića i Jaramaza donosi dodatni optimizam u tabor Partizana pred okršaj sa Italijanima.

Armani je u prethodnom kolu doživeo šokantan poraz u Vilerbanu od Asvela (77:81), dok je Ovradovićev tim prekinuo crni niz i trijumfovao nad Efesom rezultatom 100:90.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading