ŠTA ĆE REĆI NAVIJAČI PARTIZANA! Jokić najstrašnije UVREDIO crno-bele! Ovo mu grobari NEĆE oprostiti!

Autor:

Sport

05.03.2024

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji igrač Denvera prognozirao učesnike fajnal-for.

ŠTA ĆE REĆI NAVIJAČI PARTIZANA! Jokić najstrašnije UVREDIO crno-bele! Ovo mu grobari NEĆE oprostiti!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Najbolji igrač Denvera i najveća NBA zvezda Nikola Jokić nedavno je izneo svoje mišljenje o tome ko su favoriti za plasman na fajnal-for Evrolige.

On je iznenadio mnoge time što nije uvrstio nijedan srpski klub među kandidate, čime je posebno razočarao navijače Partizana koji su se nadali uspehu svog tima.

Iako su mnogi očekivali da će "Džoker" izabrati Partizan kao potencijalnog favorita iz senke, on je izjavio da ne vidi nijedan srpski klub među najboljima. Posebno je naglasio da Crvena zvezda već odavno nije u trci za plasman na fajnal-for u Berlinu ove godine.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Milutinov

Jokić je istakao da je uveren da će se španski giganti Real i Barsa naći među četiri najbolja tima. Ovo mišljenje nije iznenadilo ljubitelje košarke, s obzirom na kvalitet koji ovi timovi poseduju.

- Mislim da će Real i Barselona biti među četiri najbolja tima. Možda Monako i nadam se Olimpijakos jer moj prijatelj Nikola Milutinov igra tamo - rekao je Jokić.

Ostaje da se vidi da li je prva zvezda Nagetsa bio u pravu, odnosno, da li će se njegove prognoze ostvariti na terenu.

Partizan u petak (8. marta) od 20 časova i 30 minuta gostuje Armaniju u Milanu, u okviru 27. kola Evrolige, dok Crvena zvezda dan ranije (19.00), takođe u gostima igra protiv Monaka, kojeg s klupe predvodi nekadašnji igrač i trener crveno-belih Saša Obradović.

Crno-beli trenutno dele 10. mesto sa Valensijom, jer obe ekipe imaju skor od 13 pobeda i 14 poraza, dok je tim sa Malog Kalemegdana na 16. poziciji uz bilans 10-17.

Na prva četiri mesta nalaze se, ovim redosledom: Real, Barselona, Panatinaikos i Monako.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading