PIJAN ZVAO BIVŠU ŽENU, PRETIO DA ĆE UBITI NJU I NJENOG MUŽA! Određen pritvor za nasilnika iz Beograda!

Autor:

Hronika

05.03.2024

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo Trećem osnovnom sudu u Beogradu da okrivljenom odredi pritvor.

PIJAN ZVAO BIVŠU ŽENU, PRETIO DA ĆE UBITI NJU I NJENOG MUŽA! Određen pritvor za nasilnika iz Beograda!

Foto: Shutterstock

Dana 05.03.2024.godine u prostorima Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, u prisustvu branioca saslušan je K.D. (rođen 1974.godine) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Nasilje u porodici iz odredbe člana 194 stav 1 Krivičnog zakonika, na taj način što je dana 25.02.2024.godin,e pod uticajem alkohola, telefonom pozivao svoju bivšu vanbračnu suprugu, sa kojom sa kojom ima maloletno zajedničko dete, te joj je upućivao razne uvrede te joj pretio da će ubiti nju i njenog supruga.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo Trećem osnovnom sudu u Beogradu da okrivljenom odredi pritvor, te je Treći osnovni sud u Beogradu doneo rešenje kojim se okrivljenom određuje pritvor u trajanju od 30 dana

Podsećamo, Nišlijka M. S. (31) osuđena je na tri godine i četiri meseca zatvora zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, tačnije zbog posredovanja u kupovini 0.59 grama heroina. Presuda je doneta na osnovu sporazuma o priznanju krivičnog dela koje je M.S. sklopila sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu, a sud je istakao da je priznanje dato svesno, dobrovoljno i da optužena nije bila u zabludi prilikom davanja priznanja.

Viši sud je utvrdio da je M. S. 15. marta 2022. godine posredovala u kupovini opojne droge heroin. Optužena je telefonom dogovorila susret sa D. T. u selu Donji Matejevac radi kupovine opojne droge, nakon čega je sa okrivljenim M. Š. došla do kuće D. T, ušla unutra i za novčani iznos od tri hiljade dinara preuzela opojnu drogu heroin. Nakon izlaska iz kuće, drogu je predala M. Š. koji je čekao u kolima. Policija ih je zaustavila u Knjaževačkoj ulici i kod M.Š. pronašla dva paketića supstance u neto masi od 0.59 grama, za koje je veštačenjem utvrđeno da predstavlja opojnu drogu heroin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading