ŠOK U RUSIJI, PUTIN IMA DEVETOGODIŠNJEG SINA IVANA I PLANIRA DA GA ON NASLEDI? Neverovatne tvrdnje advokata ZAPREPASTILE ZEMLJU

Autor:

Svet

06.03.2024

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Putin navodno planira da svoje priznate ćerke Mariju i Katerinu ovlasti da mogu da ga zamene ukoliko mu zdravlje bude narušeno

ŠOK U RUSIJI, PUTIN IMA DEVETOGODIŠNJEG SINA IVANA I PLANIRA DA GA ON NASLEDI? Neverovatne tvrdnje advokata ZAPREPASTILE ZEMLJU

Foto: Credit: kremlin.ru / WillWest News / Profimedia

Ruski advokat i bivši poslanik Mark Fejgin tvrdi da predsednik Rusije Vladimir Putin sa nekadašnjom gimnastičarkom Alinom Kabajevom ima dva sina, od devet i pet godina od kojih jednog planira za svog naslednika.

Ove neverovatne tvrdnje izneo je Fejgin što su preneli vodeći britanski mediji, a onda je potpuno ušao u detalje bizarne priče.

Putin navodno, kako Fejgin tvrdi, planira da promeni Ustav i uvede naslednu sukcesiju i promeni starosnu granicu za preuzimanje te funkcije. Ostaće na vlasti sve dok "njegov tajni sin ne napuni 21 godinu".

Britanski mediji dodali su na to da Putin navodno planira da svoje priznate ćerke Mariju i Katerinu ovlasti da mogu da ga zamene ukoliko mu zdravlje bude narušeno.

Fejgin tvrdi da se sinovi zovu Ivan i Vladimir i da je doktorka Natalija Tibo vodila obe trudnoće. U pitanju je doktorka poreklom iz Rusije, koja je godinama radila u Švajcarskoj i koja je iznenada umrla pre godinu dana, četiri dana pre nego što je otkriveno da je ona navodno porodila Alinu.

Fejgin tvrdi da je "Rusija previše patrijarhalna država i da zbog toga Putin ne može da na mesto prve osobe Kremlja dovede neku od svojih ćerki".

Bivši advokat veruje da Putin navodno planira da uskoro stvori uslove u Rusiji, na osnovu kojih niko sem njegovih naslednika ne može da vlada zemljom, piše Mirror.

A obzirom na to da se bliže izbori u Rusiji, Fejgin tvrdi da će nakon izbora Putinova ćerka Marija biti ministarka zdravlja, a Katerina ministarka obrazovanja, prenosi telegraf.rs.

"Putin ima ćerku sa svojom bivšom ljubavnicom Svetlanom, ali se fokusirao na sinove koje mu je rodila Alina. On sa njom ima dva sina, to su mnogi potvrdili. Ukoliko uspe da izdejstvuje da ga nasledi njegov sin, to će za njega biti najbolja opcija", tvrdi bivši advokat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading