TEŠKA TRAGEDIJA! Sin (25) slučajno upucao majku! MISLIO DA JE LOPOV, NE MOŽE DA DOĐE SEBI OD ŠOKA!

Autor:

Svet

10.03.2024

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je mladić shvatio šta se dogodilo, odmah je pozvao pomoć. Prema rečima advokata, on je bio izbezumljen i neprestano je plakao zbog onoga što se desilo.

TEŠKA TRAGEDIJA! Sin (25) slučajno upucao majku! MISLIO DA JE LOPOV, NE MOŽE DA DOĐE SEBI OD ŠOKA!

Foto: Shutterstock

Džejlin Džonson, 25-godišnji muškarac iz gradića Olivet u saveznoj državi Misuri, danas je optužen za smrt svoje majke nakon što ju je nenamerno upucao.

Prema rečima njegovog advokata Vilijama Goldstina, Džonson je bio uveren da je njegova majka provalnik, te je zato ispalio hitac koji je bio fatalan. Goldstin je istakao da je Džonson odmah pozvao hitnu pomoć kada je shvatio šta se dogodilo, a njegova reakcija na tragediju je izazvala veliku pažnju javnosti.


Kada je Džejlin shvatio šta se dogodilo, odmah je pozvao pomoć. Prema rečima advokata, on je bio izbezumljen i neprestano je plakao zbog onoga što se desilo. 

Tužioci su optužili Džonsona za ubistvo iz nehata, a kaucija mu je određena na 100.000 dolara. 

Podsećamo na još jednu sličnu tragediju koja se desila u Americi sredinom prošle godine.

Trudna majka iz Ohaja i njena nerođena beba tada su ubijene nakon što ju je njen sin (2) slučajno upucao u leđa.

Laura Ilg (31) još uvek je bila svesna kada su policajci odgovorili na njen poziv u petak popodne 19. juna. Kada su policajci upali u kuću, Laura im je rekla da je njen sin uspeo da dohvati pištolj i slučajno je pucao u nju.

Laura je bila u spavaćoj sobi na drugom spratu. Ona je navodno bila u šoku, ali je ostala mirna dok je policajcima pričala šta se dogodilo.

Laura, koja je bila u 33. nedelji trudnoće, odvedena je u bolnicu gde su doktori uradili hitan carski rez. Međutim i Laura i njena beba preminule su usled povreda koje se doživele tokom pucnjave, saopštila je policija na konferenciji za medije.

Šef policije Dejv Smit rekao je da su na lice mesta pronašli pištolj. Nadležni su zaključi da je dom imao instalirano nekoliko sigurnosnih elemenata kako bi sprečili da dete dobije pristup pištolju, uključujući kapije za bebe i bravu u spavaćoj sobi.

Međutim, na dan pucnjave, vrata na spavaćoj sobi slučajno su ostavljena otvorena. Pištolj je stajao na noćnom ormariću u sobi.

Laura je uspela da kaže policiji da je prala veš kada je njen sin ušao u sobu igrajući se pištoljem i pucao joj u leđa. 

Poštolj je bio u vlasništvu oca.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading