MAJKA UBICE IZJAVILA SAUČEŠĆE OCU IZBODENOG MMA BORCA! Od porodice Stefana Savića tražila samo jedno!

Autor:

Hronika

10.03.2024

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Te večeri je izboden i mladić koji je pokušao da pomogne Stefanu.

MAJKA UBICE IZJAVILA SAUČEŠĆE OCU IZBODENOG MMA BORCA! Od porodice Stefana Savića tražila samo jedno!

Foto: ST/Dragan Kadić, MUP, Youtube MMA savez Srbije

Majka Vasilija Gačevića (23), osumnjičenog zajedno sa Markom Daničićem (23) za ubistvo Stefana Savića (23), MMA borca i bronzanog osvajača na svetskom prvenstvu u toj disciplini, izrazila je saučešće ocu preminulog mladića.

- Ona je nazvala Stefanovog oca Nenada i rekla mu da joj je žao što je njen sin uradio. Ujedno ga je molila da se neko ne sveti njenim dvema ćerkama. Stefanov otac je prihvatio saučešće i rekao Gačevićevoj majci da se ne plaši, jer su oni nisu porodica koja bi nekom naudila. Ne smatra da je majka kriva za zločin svoig sina - otkriva izvora Informera.

Navodi i da su Gačević i Daničić tokom noći sa 24. na 25. februar ušli u klub na Dorćolu, pri čemu se naglašava da je u ubistvo bilo uključeno više ljudi.

- Kada su ušli, rekli su Stefanu: "Pi*ko, šta ćemo sad?!", a on im je odgovorio: "Ja nisam voljan da se bijem, predajem se". I oni su onda krenuli noževima na njega - kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Uprkos pokušajima Stefana Savića da smiri situaciju, Gačević i Daničić izvukli su noževe i napali MMA borca. Stefan, ranjen, počeo je da trči niz Dobračinu ulicu. Međutim, napadači su ga stigli na raskršću sa Dunavskom ulicom, gde su ga brutalno izboli i ostavili da umre, nakon čega su pobegli i nestali bez traga.

Nakon zločina, napadači su se sklonili u stan kod Đerma, koji je u vlasništvu majke jednog od njih. Tamo su promenili odeću i ostavili onu u kojoj su bili, koja je bila isprljana krvlju, a zatim su se dali u bekstvo. Kada je majka jednog od njih ušla u stan i otkrila krvave dokaze, odmah ih je prijavila policiji, verovatno u strahu da ne bude optužena za saučesništvo.

Stefan je sahranjen 27. februara u Boleču, a na sahrani je bilo prisutno hiljadu ljudi.

U svom govoru, sveštenik je rekao da takvu sahranu Boleč ne pamti.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading