"KRALJ HLEBA" NAPRAVIO JOVANI "ŠLJIVU" NA GRUDIMA: Ljubio je do RANE ZORE, pa se ZANEO, sve se videlo UŽIVO U PROGRAMU! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.03.2024

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić još jednom iznenadila publiku jutarnjeg programa!

"KRALJ HLEBA" NAPRAVIO JOVANI "ŠLJIVU" NA GRUDIMA: Ljubio je do RANE ZORE, pa se ZANEO, sve se videlo UŽIVO U PROGRAMU! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Instagram.com

Popularna voditeljka Jovana Jeremić privlači pažnju svakim svojim potezom, a njen snimak na društvenoj mreži Instagram izazvao je kolaps. Naime, Jeremićeva je juče vodila jutarnji program u uskom kombinezonu sa dubokim dekolteom, a u pauzi za reklame usnimila se kako igra u studiju.

Republika

Foto: Instagram.com

Snimak Jovane Jeremić koji je privukao pažnju

Ono što su svi primetili je da Jovana ima modricu na grudima, te su svi zaključili da joj je uspešni biznismen Dragan Stanković, koga mnogi nazivaju "kralj hleba", napravio "šljivu" u zanosu.

Republika

Foto: Instagram.com

Detalj koji je privukao pažnju svima

Inače, Jovana je u istom kombinezonu bila i noć pre emisije na koncertu Nede Ukraden, gde je sa Draganom u mračnom delu razmenjivala nežnosti, a i taj snimak je postao viralan na društvenim mrežama. Ono što se da primetiti je i da je Jovana dovela liniju do savršenstva.

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana i Dragan u zanosu na koncertu Nede Ukraden

Voditeljka blista otkad je uplovila u odnos sa Draganom, a nedavno je govorila i o njihovoj ljubavi, te priznala koliko je ispunjena i zadovoljna.

- Najviše ga volim u životu, kažem mu: „Ti si moj Bog, alfa i omega, ti si moj život, moje sve, moja ljubav, lav, svetionik i spas u ovom ludom vremenu moja mirna luka, moje rame kada spavam noću“. I kada vodimo ljubav i kada ne vodimo ljubav podjednako je lepo zato što je čista ljubav u pitanju. On mene doživljava kao svoju ženu, ali ja volim slobodu i volim ljubav u slobodi to je onda prava ljubav - rekla je Jovana nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading