NEMAČKA TEHNIKA ZA SKIDANJE BUĐI ĆE VAS ODUŠEVITI: Skida bolje nego bilo šta drugo, nećete se razočarati!

Autor: REPUBLIKA/M.OGNJENOVIĆ

Lifestyle

16.03.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je da se rešite ovog mučnog problema.

NEMAČKA TEHNIKA ZA SKIDANJE BUĐI ĆE VAS ODUŠEVITI: Skida bolje nego bilo šta drugo, nećete se razočarati!

Foto: shutterstock

Svi već znamo da buđe može biti veoma loša za naše zdravlje. Skidanje iste je posebna muka sa kojom se mnogi ljudi muče, jer na neki način uvek izbije. Ipak, za sve na kraju postoji rešenje, a za ovaj trik tvrde da je najbolji.

Korisnik Reddita otkrio je jednostavnu tehniku koja može rešiti ovaj problem, a koja zahteva samo tri minuta dnevno. U Nemačkoj postoji tehnika po imenu "Stosslüften", koja podrazumeva otvaranje nekoliko prozora u kući na tri minuta, stvarajući jaku promaju radi razmene toplog vlažnog vazduha unutar kuće s hladnim spoljnim vazduhom.

Republika

Foto: shutterstock

Sa ovom tehnikom ćete ukloniti buđ

Iako postoje razni trikovi za uklanjanje buđi, za ovaj tvrde da je posebno uspešan.

Ova tehnika omogućava suvom hladnom vazduhu da uđe u kuću i zagreje se, preuzimajući pritom deo vlage iz kuće. Ponavljanjem ovog postupka nekoliko puta dnevno, moguće je primetiti značajnu promenu.

Opasnosti od buđi u domu


Buđ proizvodi alergene i može izazvati alergijske reakcije, nadražujuće i ponekad otrovne materije. Udisanje ili dodir ovih toksina može uzrokovati različite neugodne simptome. Iako na početku niski nivoi ovih toksina možda ne uzrokuju štetu, dugotrajno izlaganje može dovesti do ozbiljnih nuspojava, kako navodi The Sun.

Ova jednostavna tehnika "Stosslüften" može biti efikasan način da se smanji prisustvo buđi u domu i očuva zdravlje ukućana.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading