TRI KLJUČNA DOKAZA DA NA SNIMKU SA PIJACE NIJE KEJT MIDLTON! Ne smiruje se histerija oko princeze od Velsa: Sve je veoma čudno (VIDEO)

Autor:

Svet

20.03.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Retko ko je "na prvu" poverovao da ekskluzivan paparaco video-zapis, koji je objavio The Sun, zaista oslikava relevantno stanje stvari u životu princa i princeze od Velsa.

TRI KLJUČNA DOKAZA DA NA SNIMKU SA PIJACE NIJE KEJT MIDLTON! Ne smiruje se histerija oko princeze od Velsa: Sve je veoma čudno (VIDEO)

Foto: Profimedia

Svaka nova fotografija i svaki novi video koji osvane kao pokazatelj da je voljena princeza živa i zdrava, da se uspešno oporavlja od operacije abdomena i da je u njenom braku sa princom Vilijamom sve u redu, u javnosti samo izazove sve veću sumnju i potrebu za "raskrinkavanjem podmetnutih dokaza".

Takav slučaj je i sa najnovijim snimkom sa farme u Vindzoru, gde princeza od Velsa šeta razdragano i nasmejano sa svojim suprugom.

Retko ko je "na prvu" poverovao da ekskluzivan paparaco video-zapis, koji je objavio The Sun, zaista oslikava relevantno stanje stvari u životu princa i princeze od Velsa. Žena, koja nesumnjivo liči na Kejt Midlton, delovala je svima odmah mnogo mršavije.

Ali, fizički izgled i gubitak kilograma mogao je da se pripiše operaciji i postoperativnom periodu. Druga stvar koja je unela u ljude poveći crv sumnje jeste lice, koje bi moglo biti njeno, ali teoretičari zevere su odmah upozorili da žena sa snimka može biti i dvojnica princeze, Britanka Hajdi Agan, a u trećem slučaju čak i Vilijamova "ljubavnica", Rouz Hanberi, markiza od Čolmondelija.

Popularna dvojnica, koja se na mrežama upravo tako i predstavlja, za medije je istakla da je ona u vreme kada je napravljen snimak bila na poslu i naglasila da je ovog puta informacija tačna i da popularnim predelom kraljevskog imanja zaista šeta Kejt.

Lepa Markiza je takođe izjavila da su sve isninuacije u vezi sa njom i njenim odnosom sa princom Vilijamom lažne.

Treća stvar koja sugeriše da žena na vindzorskoj farmi u sportskoj garderobi i sa cegerom u ruci nije Kejt jeste visina.

Kada su na društvenim mrežama uporedili snimak sa starijim relevantnim fotografijama princeze i princa, oba puta je omiljena članica britanske monarhije bila u ravnom, jasno je da je osoba na novom video materijalu viša.

Analitičari i korisnici društvenih mreža su otišli toliko daleko da su upoređivali čak i uvo lepe brinete i ženske osobe na snimku i zaključili da ušna školjka nema isti oblik.

Poznata novinarka, Sonja Mekloglan, koja radi za BBC, gotovo je uverena da ženska osoba koja nasmejano izlazi iz prodavnice u Vindzoru nije voljena "nestala" princeza.

- Uznemirujuće što novine poput Tajmsa o tome izveštavaju kao o činjenici. Naslov glasi "Kejt prvi put viđena u javnosti", a to očigledno nije ona. Kao što je neko rekao, možda je u pitanju par dvojnika. Nema teoretičara zavere, ali sve je veoma čudno - izjavila je ona, a preneli su svi svetski mediji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading