"NEŠTO STRAŠNO SE DEŠAVA" Najbliže osoblje Kejt Midlton nije videlo ni čulo princezu još od Božića, tvrdi insajder iz kraljevske palate

Autor:

Svet

16.03.2024

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U januaru je princeza podvrgnuta operaciji abdomena, što je palata prijavila samo dan kasnije, dodajući da se na poslu neće pojaviti do Uskrsa.

"NEŠTO STRAŠNO SE DEŠAVA" Najbliže osoblje Kejt Midlton nije videlo ni čulo princezu još od Božića, tvrdi insajder iz kraljevske palate

Foto: Tanjug/AP

Kejt Midlton

Mnogi britanski i svetski mediji pokušavali su da saznaju šta se tačno dešava sa suprugom princa Vilijama, a odgovarajući na to pitanje otkrili su da princezu već neko vreme nije videlo ni njeno najbliže osoblje.

US Weekly piše kako je osoblje izjavilo da je nije videlo ni čulo od Božića.

Britanska kraljevska porodica i princeza Kejt Midlton jedna su od glavnih tema u medijima ovih dana. Njena operacija, povratak na posao i fotošopirane fotografije samo su neki od događaja o kojima se priča u javnosti, a mnogi obožavaoci kraljevske porodice zabrinuti su za Kejt.

U januaru je princeza podvrgnuta operaciji abdomena, što je palata prijavila samo dan kasnije, dodajući da se na poslu neće pojaviti do Uskrsa. U međuvremenu, princeza je trebalo da se odmara i oporavlja od operacije, a njeno odsustvo iz očiju javnosti i tajnovitost oko njene bolesti podstakli su razne glasine.

Obožavaoci su jedva čekali da je vide u javnosti, a ona je toga postala svesna. Tako je za Dan majki objavila svoju fotografiju na društvenim mrežama, za koju se kasnije ispostavilo da je fotošopirana. Kejt se tada izvinila, a zbog toga kruže mnoge priče o njenom zdravstvenom stanju.

Mediji su pokušali da saznaju šta se tačno dešava sa suprugom princa Vilijama, a odgovarajući na to pitanje otkrili su da princezu već neko vreme nije videlo ni njeno najbliže osoblje.

- Nekoliko Kejtinih starijih službenika nije moglo da je vidi niti da razgovara sa njom, a nisu ni znali za operaciju dok palata nije objavila vest, bili su iznenađeni. Samo nekoliko ljudi zna šta se zapravo dešava, ali o tome ćute - rekao je čovek iz palate.

Podsetimo, ranije je o princezinom stanju govorila osoba iz palate. Ta osoba je tvrdila da se princeza dobro oporavlja i da će se do Uskrsa vratiti svojim dužnostima. Ali da bi sve nastavilo dobrim tokom, princezi je potreban mir, tvrdi ona.

- Strašno je biti pod ovakvom lupom javnosti dok se oporavljate od teške operacije. Glasine, posebno na društvenim mrežama, izmakle su kontroli, ali Kejt se dobro oporavlja i vratiće se do Uskrsa. Samo joj treba dati mir - rekao je insajder iz palate.

Posle operacije abdomena u januaru, princeza od Velsa se oporavlja u Anmer Holu, seoskoj kući iz 19. veka koja se nalazi u engleskom selu Anmer.

- Nešto strašno se dešava... Ideja da Kejt nije mogla da sedi tokom fotografisanja govori mi da je ovo mnogo strašnija situacija nego što iko zna - rekao je nedavno izvor blizak kraljevskoj porodici o zdravstvenom stanju 42-godišnje princeze Kejt Midlton za britanski The Post.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading