AU, KAKAV ŠOK! Vilijam krenuo stopama oca, da li Britanija dobija Kamilu Drugu?

Autor:

Svet

12.03.2024

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavni dokaz na osnovu kog su zasnovane insinuacije jeste detalj na bradi ženske osobe u kolima, koji je specifičan za lice markize Čolmondeli.

AU, KAKAV ŠOK! Vilijam krenuo stopama oca, da li Britanija dobija Kamilu Drugu?

Foto: www.profimedia.rs

Sara Rouz Čolmondeli, markiza od Čolmondelija, trenutno se nalazi u epicentru "zemljotresa" koji je pogodio kraljevsku porodicu nakon bolesti Kejt Midlton, misterioznog nestanka i fotošopiranih fotografija.

Nakon što je princ Vilijam na svojim zvaničnim društvenim mrežama postavio ovekovečeni porodični trenutak princeze od Velsa i njihovo troje dece, koji je izazvao brojne kontroverze, povlačenje fotografije sa sajtova najvećih agencija, očiglednih izmenjenih i fotošopiranih delova, špekulacija da je lik Kejt Midlton na fotografiji sa decom zapravo njeno lice sa naslovnice Voga, odjednom su paparaci uslikali princa i princezu od Velsa u kolima ispred zamka Vindzor.

Međutim, u atmosferi narušenog poverenja, nespretnih poteza i sve glasnijih pitanja šta se dešava sa Kejt i gde se ona nalazi sada, malo ko je poverovao da se iza tamnih stakala na zadnjem sedištu auta zaista nalazi Kejt, okrenute glave na suprotnu stranu u odnosu na objektiv fotoaparata.

Mediji i korisnici društvene mreže X odmah su počeli da pišu da pored Vilijama nije njegova supruga, već baš ona za koju 10 godina kruže priče da mu je ljubavnica - Sara Rouz Čolmondeli.

Glavni dokaz na osnovu kog su zasnovane insinuacije jeste detalj na bradi ženske osobe u kolima, koji je specifičan za lice markize Čolmondeli.

Bivša manekenka (39) je nekada radila u PR timu konzervativnog poslanika, Majkla Gouva, ali sada svoje poslovno vreme koristi za vođenje imanja svog muža, Dejvida Roksevidža Čolmondelija, 7. markiza od Čolmondelija.

Par ima troje dece – blizance Aleksandra Hjua Džordža Čolmondelija, grofa od Roksejvidža, i lorda Olivera Timotija Džordža Čolmondelija, koji imaju 15 godina, i osmogodišnju ćerku Ajris Marinu Alin Čolmondeli.

Njene veze sa kraljevskom porodicom sežu u daleku prošlost: njena baka po majci, lejdi Elizabet Lambert, bila je jedna od osam deveruša na venčanju pokojne kraljice Elizabete II sa vojvodom od Edinburga.

Za markizu Čolmondeli i princa Vilijama godinama kruže glasine da imaju aferu, a pojavile su se i tvrdnje da se Dejvid Čolomdeli razvodi od Rouz, jer on zapravo nije otac njihovog deteta već Vilijam.

Ni ova vest nije potvrđena, ali pojedini izvori tvrde da je to moguće, jer su Rouz i Vilijam navodno počeli da se viđaju 2014. godine, a ona je zatrudnela sredinom 2015. godine. Prvi put se o ovoj aferi pročulo 2019. godine kada je Kejt bila trudna treći put.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading