"KAKO DOZVOLJAVATE SEBI DA SEDITE PORED ČOVEKA KOJI JE OVAKVE STVARI PISAO ŽENI?" Brnabić o strahovitim pretnjama Željka Veselinovića!

Autor:

Vesti

20.03.2024

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naziv liste "Srbija protiv nasilja" je licemeran

"KAKO DOZVOLJAVATE SEBI DA SEDITE PORED ČOVEKA KOJI JE OVAKVE STVARI PISAO ŽENI?" Brnabić o strahovitim pretnjama Željka Veselinovića!

Foto: RTS

Poslanica "Aleksandar Vučić-Srbija ne sme da stane" Ana Brnabić poručila je danas u Skupštini Srbije da je ne zanima poslanik Stranke slobode i pravde Željko Veselinović koji je vređao na društvenim mrežama, ali je, kaže, zanimaju oni koji su posle toga ostali da sede pored njega, dodajući da je naziv liste "Srbija protiv nasilja" licemeran.

- Ne zanima me Željko Veselinović. On je sve o sebi rekao. Mene zanimaju ostali, koji sede pored njega. Kako dozvolite sebi da sedite pored čoveka koji je ovakve stvari pisao jednoj ženi - upitala je Brnabić.

Ona je poručila da niko ne treba da je voli, ali s druge strane, ostali koji sede pored njega, a koji je napisao da treba da bude silovana, time pokazuju da to podržavaju.

- Vi podržavate čoveka koji je jednoj ženi rekao, ne rekao, opisao, seo, razmišljao o tome i objavio, i nikada nije obrisao da želi da tu ženu neko više meseci siluje. U realnosti, vi sedite sa takvim čovekom, pored takvog čoveka. Time vi podržavate takvo ponašanje - rekla je Brnabić.

Osvrnula se i na komentare opozicionih poslanika iz koalicije NADA koji su govorili da je predsednik Aleksandar Vučić išao u Srebrenicu, te dogovorio da ga linčuju.

- Samo da ne pređemo preko jedne užasne stvari koja se danas dešava. Vi ste rekli da je predsednik Republike Srbije dogovorio da ga linčuju u Srebrenici. Sram vas bilo. To je bio pokušaj ubistva predsednika, tada predsednika vlade Republike Srbije. Vi ste time pljunuli, opet, ne na Aleksandra Vučića, nego na ovu zemlju i na tu vladu i na sve građane ove zemlje. Sram vas bilo - rekla je Brnabić.

Prethodno je Željko Veselinović rekao da je pre sedam godina napisao za Anu Brnabić da je "zla i neznalica", da stoji i dalje iza toga, a potom je govorio o radnim mestima, platama, uslovima u kojima danas zaposleni rade.

Poslanik "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Vladimir Orlić pročitao je u parlamentu šta je Veselinović napisao nazvavši ga "junakom" koji ne stoji iza svojih reči.
Orlić je podsetio da je Veselinović napisao na Fejsbuku da Ani Brnabić želi da bude zatvorena u "Zadruzi" sa, kako je citirao, "u četiri zida bez ključa sa jednim afroamerikancem tek puštenim iz zatvora i da taj šou narod gleda mesecima". 

Orlić je upitao Veselinovića da li ga je zbog toga sramota i da još pri tom tvrdi da se to nije desilo.

"Gde je junaštvo ili izvinjenje da uputite ili da stanete iza svojih reči.  Gde je trunka časti ovih što sede kod vas, je l' je to ta borba protiv nasilja?", upitao je Orlić.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
Vlada

20.03.2024 14:36

U redovima opozicije sve sami kriminalci i lopovi.

Vlada

20.03.2024 14:37

U redovima opozicije sve sami osuđenici i nasilnici.

Vlada

20.03.2024 14:38

Članovi opozicije samo tanju da prete ženama .

Mila

20.03.2024 14:40

Podrska za Anu, ovakve pretnje su olicenje mrznje i za svaku osudu