MAŠTALA O DECI, A MUŽA KRILA KAO ZMIJA NOGE: Sofija Rajović U TAJNOSTI rekla DA ovom muškarcu, a onda je usledio KRAH!

Autor:

Zabava

20.03.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da se razvela glumica Sofija Rajović odjeknula je poput bombe!

MAŠTALA O DECI, A MUŽA KRILA KAO ZMIJA NOGE: Sofija Rajović U TAJNOSTI rekla DA ovom muškarcu, a onda je usledio KRAH!

Foto: Instagram.com

Pre dve godine glumica Sofija Rajović tajno se venčala, a na isti način se i razvela. Identitet muškarca kojem je 2022. godine rekla "da" držala je u tajnosti.

 

 

- Moj suprug i ja želimo da on ne bude izložen javnosti jer se ne bavi javnim poslom. Najbitnije je da sam napravila pravi izbor i da sam presrećna. On je čovek koji me vrlo dobro poznaje, a ono što je takođe važno jeste da smo jedno drugo prihvatili sa svim našim vrlinama i manama i da se jako dobro razumemo - rekla je ona tada.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

 

Međutim, u javnost su isplivale fotografije sa venčanja, pa su svi imali priliku da vide i mladoženju. Mladenci su upriličili gala slavlje, glumica je promenila čak dve venčanice, jednu balsku za ceremoniju a drugu kratku i usku za žurku.

Uvek mi je u životu prioritet bila porodica. Sada imam skoro sve. Kada budemo dobili dete, moći ću da kažem da je moja misija ostvarena i da ću imati sve o čemu sam maštala - izjavila je tada Rajovićeva.

Republika

Foto: instagram.com/sofijarajovic

 

Ipak, njih dvoje su rešili da svako krene svojim putem posle dve godine braka, pa je razvod zbog nesuglasica koje su se javljale bio logičan korak. 

Ja generalno takve stvari volim da čuvam za sebe. Nisam tip koji voli da kometariše dešavanja iz privatnog života, ali posto je došlo do toga, reći ću... Bilo je lepo dok je trajalo. Razvojili su nam se putevi i to je to! Završilo se sve ljudski! Razišli smo se u miru i ne želim ništa više da kažem na tu temu - rekla je ona za Pink.rs.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading