MELINA DŽINOVIĆ VRATILA DEVOJAČKO PREZIME! Evo kako se PREZIVA nakon RAZVODA od Harisa!

Autor:

Zabava

19.03.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata kreatorka donela odluku da vrati devojačko prezime!

MELINA DŽINOVIĆ VRATILA DEVOJAČKO PREZIME! Evo kako se PREZIVA nakon RAZVODA od Harisa!

Foto: ATA Images

Poznata modna kreatorka Melina Džinović donela je odluku da vrati svoje devojačko prezime nakon razvoda od čuvenog Harisa Džinovića, piše "Blic". Ovime je kreatorka stavila do znanja da je raskid definitivan. Melina Džinović, tada Galić, kako će se ponovo prezivati, upoznala je Harisa kad je bila studentkinja.

Republika

Foto: ATA Images

Melina i Haris se razvode nakon 20 godina

Vest da se razvode nakon 20 godina braka šokirala je region, a kreatorka se još uvek nije oglasila povodom ovoga, dok je Haris nedavno otvorio dušu.

- Ona je napustila mene, a ne ja nju. Ona zna razloge. Bilo mi je možda teško pre godinu dana, godinu i po dana, jer mi se razbija porodica. Svi živimo tu, jedino se gospođa iselila svojom voljom, tako da, pomirenje - ne, mislim, šta ja znam, slomiti hleb ovako na pola, pa ga opet sastaviti, kakav će biti? - rekao je Haris pred kamerama televizije "Una".

Podsetimo, prošlo je mesec dana od vesti da se njih dvoje razvode, a kreeatorka je odlučila da svoju stranu priče zadrži za sebe. Preksinoć je prvi put viđena u javnosti, na događaju koji je organizovan povodom početka rada humanitarne fondacije "Angelina", koja je osnovana u znak sećanja na tragično nastradalu devojčicu Angelinu Aćimović u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", kao i sve žrtve nastradale u masakrima 3. i 4. maja.  16 dizajnera uradilo je haljine po skicama nastradale devojčice, a među njima se našla i Melina.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Melina Džinović ispunila san nastradale devojčice

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mumi

19.03.2024 13:47

Malo preteciozno,ispunila san nastradale devojcice. Njih 16 a ne ona sama. Ruzno je sto koristite situaciju da nju promovisete.