MELINA JE OVOG DEČKA LJUBILA PRE HARISA: Obojica imaju JEDNU zajedničku stvar! ŠOK

Autor:

Zabava

17.03.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaljubila se u pevača i napustila momka!

MELINA JE OVOG DEČKA LJUBILA PRE HARISA: Obojica imaju JEDNU zajedničku stvar! ŠOK

Foto: ATAImages, Shutterstock

Nedavno su Haris i Melina Džinović doneli odluku da okončaju svoj dugogodišnji brak, što je iznenadilo mnoge ljude koji su ih smatrali jednim od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Njihova ljubavna priča započela je na vrlo neobičan način, kada je Melina, čekajući svog tadašnjeg dečka, upoznala Harisa. Iako su mnogi sumnjali u izdržljivost njihove veze zbog razlike u godinama koja iznosi čak tri decenije, par je uspeo da pokaže da ljubav ne poznaje granice.

Naime, kako su mediji svojevremeno prenosili, Melina je upoznala Harisa dok je čekala svog tadašnjeg dečka, inače pevačevog imenjaka. Nakon što su počeli da se dopisuju i da se zbližavaju, bivši par se 2002. godine upoznao u Sarajevu, nakon čega ju je Haris pozvao da mu bude gošća u Parizu.

Moja porodica nije ni stigla da reaguje jer sam ja to odlučila preko noći. To nikada nije bila tema razgovora jer sam ja pobegla. Otišla sam za Pariz kod Harija i nikada se više nisam vratila kući - ispričala je Melina Džinović u jednom intervjuu, te istakla da se kući vratila u poodmakloj trudnoći, a vest o njenom blagoslovenom stanju roditelji su saznali putem medija:

Republika

Foto: ATA Images

Haris i Melina Džinović se razvode

- Mi smo se vraćali iz Francuske i prolazili kroz Zagreb kada je Melina bila u poodmakloj trudnoći. Seli smo i popričali, sve je bilo okej, jedino što je njen tata poželeo crnog vina, pa ga je žena šutala ispod stola i govorila mu: "Nemoj više", a on na to kaže: "Što, kad je vino k'o borovnica?" - ispričao je Džinović svojevremeno.

Iako je povod za njihovo upoznavanje bio vrlo neobičan, Melinini roditelji su ubrzo prihvatili Harisa kao rođenog sina.

- Oni su se odmah "zaljubili" u njega. Svaki roditelj koji vidi da mu je dete srećno s nekim ne može tu osobu da gledate kroz bilo koju drugu prizmu. Došli smo do toga da više vole njega nego mene. Ponekad mi to malo i zasmeta, ali Hari je njihov ljubimac - rekla je Melina jednom prilikom.

Republika

Foto: ATA Images

Haris i Melina Džinović se razvode

Par je zatim dobio ćerku Đinu, a godinu dana kasnije i sina Kana, što je dodatno učvrstilo njihov odnos.

Imala sam samo dvadeset dve godine kada sam upoznala Harisa. U današnje vreme to je premalo za tako velike odluke kao što je osnivanje porodice, ali ja sam tip žene koja je predodređena za brak i decu. Nikada mi ništa nije zafalilo niti sam za bilo čim zažalila. Presrećna sam što imam suprugovu bezrezervnu podršku, što imam muškarca kome je porodica osnovna preokupacija. Haris je ostvarenje mojih snova i ne osvrćem se na kritike da ga previše hvalim i da je naš odnos pomalo patološki. I da jeste, u vreme neposvećenosti i deficita ljubavi, ponosna sam na to. Mislim da treba pokazati beskrajno divljenje i poštovanje, jer ogroman je trud iza zidina savršenog braka, mnogo ulaganja, ljubavi. U našem slučaju razvod kao opcija ne postoji. Smatram da smo time dosegli perfekciju jednog odnosa prepunog poštovanja i pozitivnih emocija - pričala je kreatorka o ljubavi sa bardom narodne muzike.

Republika

Foto: ST/Nebojša Mandić, Printscreen Paparaco lov

Haris i Melina Džinović imaju ćerku Đinu i sina Kana

Podsećanja radi, Haris Džinović je nedavno progovorio o razvodu i otkrio nove detalje kraha braka sa Melinom.

- Ona je napustila mene, a ne ja nju. Ona zna razloge. Bilo mi je možda teško pre godinu dana, godinu i po dana, jer mi se razbija porodica. Svi živimo tu, jedino se gospođa iselila svojom voljom, tako da, pomirenje - ne, mislim, šta ja znam, slomiti hleb ovako na pola, pa ga opet sastaviti, kakav će biti? - rekao je pevač u jednoj emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading