UDALA SE TANJA SAVIĆ?! Stala na ludi kamen sa PILOTOM, sve obavila pod VELOM TAJNE: Ni porodica nije znala! ŠOK!

Autor:

Zabava

13.03.2024

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica izgovororila sudbonosno "da" u tajnosti!

UDALA SE TANJA SAVIĆ?! Stala na ludi kamen sa PILOTOM, sve obavila pod VELOM TAJNE: Ni porodica nije znala! ŠOK!

Foto: instagram.com/thelifeofmuki, ATA Images/Antonio Ahel

Estradna umetnica Tanja Savić, koja se proslavila učešćem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", navodno je stala na "ludi kamen" i tako iznenadila javnost tajnim venčanjem sa pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem. Iako su mediji spekulisali o datumu venčanja i detaljima ceremonije, pevačica je odlučila da ovaj važan događaj obavi u tajnosti, bez prisustva fotoreportera i javnosti.

Tanjin izbor da se venča u tajnosti, bez prisustva članova porodice i javnosti, izazvao je iznenađenje i znatiželju medija i fanova. Ova odluka dodatno je začinila priču o njenom privatnom životu i venčanju, ostavljajući prostor za različite spekulacije, prenosi Star.

Republika

Foto: Instagram.com

Tanja Savić sa dečkom pilotom

Iako je Tanja pre pola godine snimila spot u venčanici, njeni fanovi su bili oduševljeni kada su je videli da blista od zaljubljenosti na venčanju sa Mukiem. Njeno drugo venčanje, kako se spekuliše, prošlo je u punom sjaju, a pevačica je ponela predivnu venčanicu koja je istakla njenu lepotu i sreću.

Pevačicini obožavaoci nadaju se da će Tanja ipak podeliti neke sitnice sa njima i otkriti detalje o tajnom venčanju. Njihova podrška i interesovanje za njen život i karijeru jasno pokazuju koliko je Tanja voljena i cenjena među fanovima.

Republika

Foto: Instagram.com

Tanja Savić se udala za dečka pilota?

Podsećanja radi, Tanja Savić iz braka sa bivšim partnerom Dušanom Ivančevićem ima dva sina, koju je on bez njenog znanja svojevremeno odveo u Australiju, a pevačica je svoju decu jedva povratila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
sava

17.03.2024 14:01

pa dobro..nek je sa srecom