BOJAN TOMOVIĆ POKUŠAO DA SE UBIJE! Nakljukao se LEKOVIMA I ALKOHOLOM, Hitna pomoć ga OŽIVLJAVALA!

Autor: P. R. / D. L.

Zabava

11.03.2024

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni pevač se nakljukao lekovima i alkoholom, Hitna pomoć ga jedva oživela!

BOJAN TOMOVIĆ POKUŠAO DA SE UBIJE! Nakljukao se LEKOVIMA I ALKOHOLOM, Hitna pomoć ga OŽIVLJAVALA!

Foto: Instagram.com printscreen

Bojan Tomović

Pevač Bojan Tomović (41) se pre nekoliko dana otrovao lekovima za bipolarni poremećaj, alkoholom i lekovima za bolove, zbog čega je usledila hitna hospitalizacija, ekskluzivno saznaje Republika.

Kako dalje saznajemo, vlasnik mnogobrojnih hitova 2000-tih godina, nakon što se nakljukao lekovima i u sebe uneo veliku količnu alkoholnog pića, usledila je urgentna reakcija Hitne pomoći, a pevač je tvrdio da mu nije bila namera da sebi oduzme život.

Republika

Foto: Republika

Bojan Tomović pokušao da se ubije

Tragom ove informacije, stupili smo u kontakt sa Tomovićem, koji nam je detaljno opisao šta se desilo i otkrio da će ponovo završiti na psihijatriji, jer zbog svoje dijagnoze bipolarnog poremećaja, nadležni sumnjaju na pokušaj samoubistva.

- Za 8. mart sam uz tamburaše pevao u jednom somborskom restoranu i toliko sam se napio, uprkos blokatoru koji imam protiv alkoholizma da me je Hitna pomoć jedva povratila. Bukvalno sam se otrovao esperalom, rakijom i lekovima za "bipolar" i bolove da su me adrenalinom vraćali u život. Sad opet moram na psihijatriju, jer zbog moje primarne dijagnoze, bipolarnog poremećaja, ovo se vodi kao pokušaj samoubistva, iako zaista nisam to hteo. Ponela me atmosfera, malo više popio i zamalo "ćao" - rekao je pevač za Republiku, te dodao da ga ovaj razvoj situacije nije začudio:

Republika

Foto: Facebook.com printscreen

Bojan Tomović pomešao tablete i alkohol

- Je*ote, šta ću, ja ne radim u apoteci nego u kafani, a mesecima nisam pio i kako sam se vratio svirkama, tako i alkoholu, mada je za nas bipolarne utvrđeno da smo najviše skloni zloupotrebi alkohola i psihoaktivnih supstanci, je*i ga!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Mirko

11.03.2024 23:19

Citam i ne verujem, stavljena vest u rubriku zabava, strašno!

Bojan

14.03.2024 09:26

Jadan čovek, bolest je to. Samo da jednom pokušaj ipak ne uspe. Više puta je pokušao, obično se pokušaji nastave i to ne traje celog života do prirodnog kraja.