DRAMA U ČAČKU! Partizan GAZIO Borac, pa STAO! Čačani MUČE crno-bele! (POLUVREME)

Autor:

Sport

11.03.2024

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branilac titule na najboljem putu da trijumfuje.

DRAMA U ČAČKU! Partizan GAZIO Borac, pa STAO! Čačani MUČE crno-bele! (POLUVREME)

Foto: Admiralbet ABA liga/KK Borac/Duško Radišić

Košarkaši Partizana vode na poluvremenu protiv Borca u Čačku rezultatom 49:41, u utakmici 22. kola AdmiralBet ABA lige.

Crno-beli su bolje ušli u meč i brzo poveli sa 6:0, a na startu susreta blistali su Aleksa Avramović i Zek Ledej, pa su Obradovićevi izabranici brzo stigli do ubedljive prednosti (10:19).

Nisu odustajali domaći, razigrali su se Tasić i Manojlović, pa je do kraja uvodne deonice tim Dejana Mijatovića "DŽolija" uspela serijom 13:3 da se vrati u igru i preokrene tok meča u svoju korist (23:22). Vratio je Partizan vođstvo na svoju stranu, da bi na isteku prve četvrtine, Aleksa Uskoković trojkom učinio da se na prvi mali odmor ode nerešeno - 26:26. 

 

 

U drugoj deonici Borac je nastavio gde je stao u uvodnom kvartalu. Čačani su dostojno parirali velikom favoritu, zbog čega je Željko Obradović nekoliko puta besno vikao na izabranike tokom traženih tajm-auta. Vladala je rezultatska klackalica, da bi trojkom u finišu Danilo Anđušić odveo Partizan na poluvreme sa najvećih osam koševa više.

Najefikasniji u timu branioca titule je već pomenuti Anđušić sa 12 poena, dok mu je uz rame Aleksa Avramović koji je dao dva poena manje. Kada su Čačani u pitanju, prednjači Danilo Tasić sa 12 poena.

Partizan će se, ukoliko trijumfuje, vratiti na drugu poziciju regionalnog takmičenja, dok bi Borac novim porazom ostao na 11. poziciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading