HIT SNIMAK PARTIZANA PRED MEČ SA BORCEM! Saigrači lupali Vukčeviću ĆUŠKE! Razlog je dobro POZNAT! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.03.2024

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajno raspoloženje među Obradovićevim izabranicima.

HIT SNIMAK PARTIZANA PRED MEČ SA BORCEM! Saigrači lupali Vukčeviću ĆUŠKE! Razlog je dobro POZNAT! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Košarkaši Partizana su, uoči gostovanja čačanskom Borcu, imali zajednički ručak, na kome je centralna figura bio Tristan Vukčević.

Talentovani košarkaš crno-belih, nije mogao ni da sanja kakvo ga iznenađenje čeka povodom njegovog 21. rođendana.

Saigrači su mu priredili posebnu čestitku tokom zajedničke večere, uz nezaobilaznu tortu i malo "ćuški" i prozivki, koje su neizostavan deo svakog slavlja u ekipi.

Tristan Vukčević dolazi iz ugledne košarkaške porodice. Njegov otac, Dušan Vukčević, bio je zapažen igrač koji je nosio dresove velikih evropskih klubova poput Olimpijakosa, Reala i Montepaskija, a takođe je nastupao i za Crvenu zvezdu i našu reprezentaciju. Sa druge strane, Tristanova majka je Šveđanka, a sam Tristan je odrastao u Grčkoj pre nego što je pojačao Partizan.

Već sada se očekuje da Tristan, kao jedan od najmlađih u timu, prikupi dragoceno iskustvo u Evropi pre nego što se oproba u najjačoj košarkaškoj ligi. Iako je imao priliku da bira između više reprezentacija zbog svojih porodičnih korena i mesta odrastanja, on je odlučio da nastupa za srpsku reprezentaciju, pokazujući svoju povezanost sa zemljom svog oca.

Podsetimo, Partizan od 19 časova gostuju u Čačku, gde se sastaju sa Borcem u okviru 22. kola AdmiralBet ABA lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading