HOROSKOP ZA UTORAK 12. MART! Ribe - pravi je trenutak za pokretanje privatnog biznisa, Lavovi - početak nove veze je pred vama!

Autor:

Lifestyle

12.03.2024

01:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezde, ti neumorni svetionici na nebu, danas su ispisale nove priče za naše živote. Osetite puls energije i saznajte šta vam Zvezde poručuju u današnjem horoskopu.

HOROSKOP ZA UTORAK 12. MART!  Ribe - pravi je trenutak za pokretanje privatnog biznisa, Lavovi - početak nove veze je pred vama!

Foto: Shutterstock

Ribe, sada je pravi trenutak da započnete privatan biznis ili uđete u saradnju s nekim prijateljima. Očekuje vas finansijski uspeh. Jarci, poslovni dogovor iza zatvorenih vrata predstavlja glavnu temu ovog dana. Očekuje vas važan sastanak s nadređenima.

Vage, turbulentna atmosfera biće uzrokovana zajedničkim izlaskom u društvo. Moguće su ljubomorne scene. Lavovi, romantičan izlazak s partnerom u potpunosti će oživeti stari žar. Početak novog odnosa.

Ovnovi, naglo opadanje kose.

Kompletan horoskop pročitajte OVDE.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading