DO KRAJA MARTA NJIMA SVE IDE U ŽIVOTU KAO PODMAZANO: Iskoristite period za VAŽNE odluke, jer onda SLEDI LOM i TURBULENCIJA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fantastični i u ljubavi i u poslu.

DO KRAJA MARTA NJIMA SVE IDE U ŽIVOTU KAO PODMAZANO: Iskoristite period za VAŽNE odluke, jer onda SLEDI LOM i TURBULENCIJA!

Foto: Shutterstock, Ap

Od 19. februara do 20. marta je period koji se zove vladavina Riba. Definitivno, Ribe su znak za koji se veruje da će imati najviše sreće tokom pomenutog perioda.

Novi zadaci otvaraju mogućnosti za dokazivanje vašeg profesionalnog umeća.


Danas su Ribe odlične i u ljubavi i u poslu. Novi zadaci otvaraju mogućnosti da dokažete svoje profesionalne veštine. Finansijski uspeh ove nedelje i tokom pomenutog perioda, podržava i dobro zdravlje. Volite bezuslovno i vaš partner će prepoznati vaša osećanja. Profesionalni život će biti prepun i haotičan. Zdravlje i bogatstvo biće na vašoj strani, tako da možete samo da uživate.

Ljubavni horoskop za Ribe

Možete obasipati svog partnera ljubavlju. Međutim, ne očekujte isti odgovor jer vaš ljubavnik možda nije toliko izražajan. To ne znači da vam nedostaje romantike. Umesto toga, oboje provodite više vremena zajedno da biste podelili emocije. Ovo nije vreme za svađu, pa čak i nesuglasice treba rešavati hladne glave. Samci koji pronađu partnera ne treba da žure u brak i treba da analiziraju svaki faktor pre nego što donesu konačnu odluku.

Foto: shutterstock

Vladavina Ribe je značajna za taj znak

Horoskop karijere za Ribe 

Neki zadaci će biti ključni u kancelariji i od Riba se očekuje da obavljaju više zadataka tokom pomenutog perioda. Učinak će biti analiziran i ovo će biti merilo za procenu. Neki umetnici, pisci, bankari, medijske ličnosti, kuvari i inženjeri imaće napornu nedelju i mesec. Studenti koji se javljaju na ispitima mogu dobiti pozitivne rezultate. Preduzetnici bi mogli biti uspešni u potpisivanju novih poslovnih ugovora koji bi mogli da unaprede njihovo poslovanje.

Takođe, osim Riba postoje i oni koji baš i neće zablistati tokom ovog perioda. Lavovi mogu da očekuju turbulencije na emotivnom planu, dok bi ovaj period trebalo iskoristiti za donošenje važnih odluka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading